Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Otros equipos complementarios para moldes

Hasco K3500/...

Motlles de canvi ràpid: per a sèries petites i prototips

Fotografia de Motlles de canvi ràpid
El sistema de motlle de canvi ràpid K3500/... d'Hasco satisfà totes les exigències d'una producció rendible de models, prototips i sèries petites orientats a la pràctica. Està compost pel marc del motlle en si, disponible en les dimensions 156 x 196 mm, 246 x 296 mm i 296 x 396 mm, i els corresponents inserits de motlle K 3520/... i K 3501/… amb grup expulsor adaptat.

Els inserits estan disponibles opcionalment en els materials 1.2767 i 3.4365, adaptats a la corresponent grandària de la placa de motlle. Les plaques del portamoldes per a la fixació dels inserits estan fabricades amb acer per a motlles pretemplado 1.2312 i 1.2085. Els inserits muntats des de la separació de motlle, poden combinar-se en diferents grossors i d'aquesta forma adaptar-se fàcilment a la geometria de l'article.

Tots els inserits se subministren amb excedent per mecanitzat. L'adaptació i compatibilitat amb tots els normalitzats Hasco està garantida, tant per a les plaques com en el cas dels accessoris. Tant els inserits com les plaques de motlle disposen de trepants de refrigeració amb connectors muntats, creant una refrigeració ben dimensionada en ambdues meitats del motlle.

Les unions d'entrada i sortida d'aigua, poden aïllar-se amb juntes tóricas Z98/... adequades. Els inserits de motlle juntament amb el grup expulsor poden muntar-se en el motlle fàcilment. Gràcies a un temps de preparació mínim es garanteix un menor temps d'inactivitat.

La placa marco del costat expulsor posseeix a més un pas pel qual s'introdueix el paquet expulsor substituïble, unit a l'inserit de motlle mitjançant cargols de topall i en la qual es realitza el bloqueig del paquet expulsor estàndard guiat per columnes. La unió entre l'inserit de motlle K 3501/... i el motlle de canvi ràpid K3500/... s'efectua mitjançant el bloqueig.

El sistema de motlle de canvi ràpid d'Hasco K3500/... redueix els temps de mecanització i els costos, a més de ser la primera opció per a una producció econòmica de sèries petites i prototips gràcies al seu modularidad.