Iberclean, S.A. - Ventiladors portàtils

Euromate MNF

Ventilador portàtil

Fotografia de Ventilador portàtil
L'Euromate MNF és un ventilador portàtil equipat amb una mànega d'aspiració i una altra d'expulsió que permeten aspirar i expulsar el fum de soldadura en les tasques realitzades en tubs, dipòsits i altres espais tancats. El peu magnètic de la boca aspiradora es col·loca amb facilitat perquè l'aspiració pugui realitzar-se en tot moment prop del punt en què s'estigui soldant.

Tant la mànega d'aspiració com la d'expulsió tenen una longitud estàndard de cinc metres. Existeix la possibilitat d'allargar ambdues mànegues fins a deu metres.

La potència del motor és de 0,75 kW. Està disponible en totes les tensions de xarxa habituals, monofásica o trifàsica, a 50 Hz. El motor funciona a 2.800 rpm. El cabal màxim de l'aire és de 2.400 m3/h. El nivell sonor màxim és de 69 dB (A). I el seu pes és de 17 kg.

Entre els accessoris pel MNF hi ha una campana d'aspiració amb peu magnètic i una mànega d'aspiració de cinc metres amb abraçadores de fixació. Té una mànega d'expulsió/extensió de cinc metres amb abraçadores de fixació i una peça d'unió amb abraçadores de fixació de mànega.