Xial Domotecnologia, S.L. - Grups hidràulics

Xial PX

Unitats hidràuliques: per a sistemes de circuit primari

Fotografia de Unitats hidràuliques
La PX consisteix en una solució hidràulica diferent, dissenyada per a sistemes de circuit primari en els quals l'ACS és produïda per a cada habitatge per la PX escalfant aigua freda amb l'energia de la xarxa de calefacció, que en aquest cas es denomina xarxa de circuit primari

- Esquemes hidràulics: la PX ofereix diferents solucions de 2 i 3 vies que s'adapten i garanteixen el funcionament òptim de l'edifici i de cada habitatge, millorant les solucions hidràuliques utilitzades al mercat.

- Comptadors i elements electrònics (Universalitat): la PX és un producte universal, compatible amb qualsevol tipus de comptador (ISTA, Siemens, Elster, Iberconta...), que manté les mateixes mesures i dimensions amb independència de la marca seleccionada. La PX ofereix la possibilitat de realitzar l'esterilització per xoc tèrmic del bacteri legionel·la en tota la xarxa d'ACS.

- Tecnologia i comunicacions: és compatible amb els sistemes SXe i SXa, i en general és compatible amb tota la tecnologia utilitzada amb les UX, presentant les mateixes característiques d'escalabilidad.