John Crane Ibérica, S.A. - Acoblaments

Cierre HTC

Solució de segellat: atorga estabilitat, gràcies al control dels agents distorsionadores de la cara

Fotografia de Solució de segellat
John Crane Ibèrica ha utilitzat els últims avanços de l'enginyeria així com materials d'última generació per garantir l'estabilitat de la cara de frec d'un tancament d'alta temperatura juntament amb una resistència excepcional a la corrosió en entorns molt agressius, la solucion de segellat HTC.

Aquesta nova tecnologia tracta d'aconseguir que el conjunt de les dues peces es comporti de la forma més propera possible a una peça monobloc. Dos materials amb coeficients de dilatació semblants faran que les deformacions de la cara siguin menors. El disseny HTC atorga aquesta extraordinària estabilitat, gràcies al control dels agents distorsionadores de la cara.

Tant la manxa com el portacaras i l'adaptador són en Inconel 718, un aliatge resistent als àcids orgànics i als compostos de sofre que es troben en els hidrocarburs. La cara està fabricada en Carbur de silici sinterizado amb incrustacions de grafit lliure “Sealide-C”, element clau de l'HTC i els avantatges del qual en relació amb els materials convencionals són: millor resistència a la corrosió, millor conductivitat tèrmica i coeficient de dilatació menor; a més, el grafit lliure esmorteeix els impactes i el PV és major que amb cares dures convencionals. A tot això cal afegir una menor calor generada i una major vida del tancament.