Mitsubishi Electric Europe - Altres equips de ventilació

Mitsubishi Electric Lossnay

Recuperadors entálpicos: disponibles diferents models

Fotografia de Recuperadors entálpicos
Permeten estalviar gran part de l'energia consumida per una instal·lació d'aire condicionat, intercanviant la temperatura i la humitat de l'aire extret amb les de l'aire exterior que s'introdueix.

Amb el sistema, la càrrega tèrmica aportada per la ventilació disminueix dràsticament, reduint al voltant del 30% el consum d'energia. La reducció de la càrrega tèrmica necessària permet la instal·lació d'equips d'aire condicionat de menor capacitat.

Característiques:

Subministrament d'aire net, expulsió d'aire brut mitjançant dues vies (AE AS i AR EA).

Recuperació d'energia mitjançant el nucli, format per un diafragma compost d'un paper especialment processament separa completament el subministrament d'aire induït respecte a l'aire de sortida, amb el que es garanteix que únicament s'introdueix aire fresc en l'entorn interior. La transferència de calor superior i la permeabilitat a la humitat del paper especial garanteixen un intercanvi de calor total altament efectiu (temperatura i humitat) quan el subministrament d'aire induït i de sortida es creuen en el nucli.

Refrigeració lliure mitjançant humedecedor derivat.

Manera de multi-ventilació per als requisits de ventilació múltiple. (Subministrament d'energia, Subministro/Fuita d'energia, Fuita d'energia).