Bautermic, S.A. - Forns per a tractaments tèrmics i superficials

Estufes industrials: per a escalfaments diversos i tractaments fins a 500 °C

Fotografia de Estufes industrials
Bautermic, S. a. fabrica una àmplia gamma d'estufes estàtiques o contínues amb recirculació forçada d'aire, per a diversos tipus de tractaments, com: assecats, polimerizados, deshidrogenados, desgasificados, envelliment accelerat, tractaments tèrmics, estabilitzats, revenidos, distensionados, alleujat de tensions, dilatació per encasquillar, etc.

Aquestes estufes estan construïdes per mòduls de xapa plegada amb reforços i farciments de fibra ceràmica, d'espessors variables en funció de la temperatura de treball. L'habitacle d'escalfament està al nivell de treball, per a la introducció de les càrregues mitjançant cistelles, safates, carros o suports varis. El mitjà calefactor se situa a les zones laterals o part superior, que depenent del model pot ser un d'aquests tres sistemes: 1- Bateria elèctrica d'alt rendiment. 2- Bateria tubular (bescanviador) per a fluids tèrmics, vapor, oli, etc. 3- Cambra de combustió directa o indirecta a gas o bé a gasoil.

Sigui el que sigui el sistema calefactor, es garanteix una gran uniformitat de temperatura en tot el recinte útil d'escalfament. Aquests forns es poden fabricar en totes les dimensions que precisi el client i amb tot tipus de controls i registres, per garantir el correcte tractament que hagi de realitzar-se. També es fabriquen forns estàtics o continus fins a 1.200 °C.