Mitsubishi Electric Europe - Equips d'aire condicionat

Mitsubishi Electric MFZ-KA

Equips d'aire condicionat: per a sòl

Fotografia de Equips d'aire condicionat
Amb tan sols 700 mm d'ample, 600 mm d'alt i 200 mm de fons la ubicació d'aquesta màquina és perfecta per a totes les habitacions i estades d'un habitatge.

El seu exclusiu i elegant disseny, li permet integrar-se en tots els ambients i decoracions. A més, quan la unitat està apagada, tant el deflector superior com l'inferior, es tanquen automàticament, mantenint la unitat compacta i lliure de la pols.

Està equipada amb el filtre d'aire, Catechin, compost per extractes de la fulla del te verd. El filtre Catechin purifica l'aire eliminant la contaminació de l'aire i les males olors provocades per substàncies contingudes en el tabac i altres toxines. A més, té propietats antialérgicas i antibacterias que capturen de forma efectiva les partícules de pols, bacteris i virus que hi ha en l'aire, proporcionant un ambient més saludable per a la llar. El filtre Catechin es neteja fàcilment amb aigua amb el que es manté l'efectivitat del filtre fins a més de 10 anys.

Les dues sortides d'aire que disposa, garanteixen la refrigeració o calefacció més homogènia i eficient. Les llepis superiors són regulables automàticament amb el control remot, aconseguint el millor angle per climatizar qualsevol sala.

Característiques:

- Potencia fred: de 2,5 a 4,8 kW

- Potencia calor: de 3,4 a 6 kW