G.i.k.c, S.A. - Comdiflex - Equips de tall per raig d'aigua

Kempchen

Cort per doll d'aigua: servei integral

Fotografia de Cort per doll d'aigua
Encara que sembli increïble, un element tan natural i simple com és l'aigua constitueix l'eina de cort més eficaç dels últims temps. Parlem de la tecnologia de tall per doll d'aigua a pressió, un sistema realment revolucionari capaç de tallar fins al material més dur, aconseguint un nivell de pressió i una qualitat d'acabat difícils d'igualar amb altres sistemes de cort.

La base en la qual se sustenta tan innovador sistema, encara que és ben simple, resulta tremendament efectiva. Es tracta d'un orifici d'1 mm de diàmetre pel qual l'aigua passa a una velocitat tres vegades superior a la del so, aconseguint un nivell de pressió de 4.000 bar. D'aquesta manera, alguna cosa tan inofensiu com és l'aigua aconsegueix convertir-se en la força energètica més potent per tallar la més àmplia varietat de peces i els més diversos materials.

Un sistema de cort realment únic que ara pot contractar en Kempchen. Oferint-li un servei de màxima professionalitat que li permetrà veure resoltes totes les seves necessitats de tall amb màxima garantia de resultats i amb un cost realment avantatjós.