Ariston Ibérica, S.L.U. - Calefactors industrials

Ariston Nuos Split 300

Bombes de calor de sòl: eextrae la calor de l'aire per escalfar l'aigua

Fotografia de Bombes de calor de sòl
Nuos és una bomba de calor que utilitza una font d'energia natural i inesgotable: la calor de l'aire. Gràcies a la seva tecnologia, Nuos extreu la calor de l'aire per escalfar l'aigua, gastant una quantitat mínima d'energia. D'aquesta forma, el 75% de la calor generada és gratuït, sense renunciar al confort de sempre.

La gamma Split de Nuos, disponible en diversos litrajes per cobrir totes les necessitats d'ACS, aporta multitud d'avantatges: total absència de soroll a l'interior de l'habitatge, mínim espai ocupat.

- Rang de treball en manera bomba de calor amb temperatura de l'aire entre -5 i 42 ºC.

- Gas ecològic R134Al fet que permet aconseguir una temperatura de l'aigua fins a 62º en manera bomba de calor.

- Resistència elèctrica ceràmica enbeinada de doble potència.

- Ocupa el mateix dins de l'habitatge que un termo elèctric d'igual litraje.

- Impacte sonor reduït a l'interior de l'habitatge (unitat externa).

- Calderín d'acer vitrificado al titani.

- Condensador exterior al dipòsit (no està en contacte directe amb l'aigua).

- Doble ànode, un d'actiu protech que no necessita manteniment i un de magnesi.

- Funcions: Green, Acte, Boost, Boost 2, Programació horària, Voyage i AntilegionelaModo GreenEsta funció proporciona el màxim estalvi energètic. Nuos treballa exclusivament amb bomba de calor escalfant l'aigua sanitària fins a 62 ºC.

Manera Boost: aquesta funció redueix al mínim el temps d'escalfament i augmenta el confort sanitari. La màquina treballa al mateix temps amb bomba de calor i resistència elèctrica, accelerant així l'escalfament de l'aigua. Una vegada superats els 62 ºC la bomba de calor s'apaga i continua la resistència fins a aconseguir la temperatura seleccionada.

Manera Acte: funció que permet el millor compromís entre confort i estalvi. La màquina optimitza l'activació de la bomba de calor i de la resistència.

Funció Antilegionela: aquesta funció preveu mensualment cicles automàtics de desinfecció. Si és necessari, la màquina escalfa l'aigua sanitària a la màxima temperatura per destruir una eventual proliferació del bacteri en el dipòsit.

Programació: aquesta funció permet programar l'horari i la temperatura desitjats. L'equip aconseguirà la temperatura seleccionada a l'hora desitjada. Es poden programar 2 horaris con les seves corresponents temperatures: el procés dóna prioritat a la bomba de calor i només arrenca la resistència si és estrictament necessari.