Bautermic, S.A. - Forns per a tractaments tèrmics i superficials

Forns i estufes: per a escalfaments diversos i tractaments tèrmics de fins a 650 °C

Fotografia de Forns i estufes
Bautermic, S. a. presenta la seva àmplia gamma de forns estàtics o continus (estufes) amb recirculació forçada d'aire, per a diversos tipus de tractaments entre 50 °C i 650 °C, com poden ser: assecats, polimerizados, deshidrogenados, desgasificados, envelliment accelerat, tractaments tèrmics, estabilitzats, revenidos, distensionados, alleujat de tensions, dilatació per encasquillar, etc.

Aquests forns estan construïts per mòduls de xapa plegada amb reforços i farciments de fibra de vidre o ceràmica, d'espessors variables en funció de la temperatura de treball. L'habitacle d'escalfament està al nivell de treball, per a la introducció de les càrregues mitjançant cistelles, safates, carros o suports varis. El mitjà calefactor se situa a les zones laterals o la part superior, que depenent del model pot ser un d'aquests tres sistemes:

1. Bateria elèctrica d'alt rendiment.

2. Bateria tubular (bescanviador) per a fluids tèrmics, vapor, oli, etc.

3. Cambra de combustió directa o indirecta a gas o bé a gasoil.

Sigui el que sigui el sistema calefactor, es garanteix una gran uniformitat de la temperatura en tot el recinte útil d'escalfament. Aquests forns es poden fabricar en totes les dimensions que precisi el client i amb tot tipus de controls i registres, per garantir el correcte tractament que hagi de realitzar-se.