Iberclean, S.A. - Depuradors i purificadors d'aire

Kiekens Airmaster 1200

Aspirador purificador d'aire: per a pintures, negres, cues, dissolvents, etc

Fotografia de Aspirador purificador d'aire

El model Airmaster 1200 és un purificador d'aire apte per multiples aplicacions. El seu gran filtre garanteix una elevada absorció de contaminants alhora que una vida perllongada. La seva robusta construcció i mínim manteniment li confereix fiabilitat fins i tot sota dures condicions de treball. El canvi de filtre(s) és summament senzill i es realitza en un mínim temps.

S'aplica especialment en processos i fabricacions en els quals s'utilitzin pintures i tintes; adhesius/cues; polièster i resines fenòliques; dissolvents orgànics; i tractament de superfícies.

Les unitats estacionàries o mòbils Kiekens incorporen doble filtre (mecànic + carbó actiu) de gran eficàcia. La seva qualitat i robustesa li asseguren funcionalitat i fiabilitat durant molt temps. Com a accessoris inclou un braç articulat de 2 o 3 m d'abast i un prefiltro per a pols.

S'utilitzen especialment en sistemes de producció, laboratoris, investigació, aspiració i control d'olors, captació localitzada, etc.

Incorporen a més un grup motor-turbina especial i filtre amb 35 kg de carbó actiu, tot això muntat en un equip mòbil o estacionari, proveït de braç

articulat o preparat per connectar a xarxa de canonada.