Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a John Crane presenta una nueva unidad de control de agua para entornos críticos

John Crane presenta una nova unitat de control d'aigua per a entorns crítics

31/12/2007

31 desembre 2007

John Crane Safematic , multinacional pertanyent a Smiths Group PLC, especialitzat en el disseny i producció de sistemes de segellat d'enginyeria, ha llançat al mercat Safeunit Ultima, una nova generació de sistemes de control de tancaments d'aigua.
El nou producte de John Crane permet augmentar la fiabilitat dels processos i reduir el consum d'aigua per sobre del 80 per cent. Safeunit Darrera ha estat dissenyada per a controlar el cabal i la pressió de l'aigua en els tancaments operant en entorns amb altes temperatures, altes pressions i productes químics agressius. Aquestes característiques la fan ideal per a processos de la indústria química, paperera, de pasta de paper, a més d'en mineria i indústria en general.

La resistent Safeunit Darrera combina precisió amb resistència als atacs químics amb un reduït risc de que s'encalli. Aquesta unitat disminueix el consum global d'aigua i genera gran fiabilitat de segellat, excel lent temps d'operació de l'equipament més de menors costos de manteniment.

Aquest sistema simplifica la instal lació del sistema originari d'aigua i pot ser usat com un component del sistema estàndard...
Aquest sistema simplifica la instal lació del sistema originari d'aigua i pot ser usat com un component del sistema estàndard.
Safeunit Ultima, que pot funcionar a temperatures de més de 100 º C i ofereix com a opció una pressió de 60 bars, compta amb un nou disseny que incorpora vàlvules anti-embús, una vàlvula de verificació i un vidre frontal fàcil de netejar per a una bona visualització . La unitat pot detectar fuites internes dels tancaments i el desgast d'aquest, així mateix disposa d'un indicador integrat de flux i un manòmetre de pressió (amb pin de memòria) que permeten la seva monitorització.

També es troba disponible amb una alarma electrònica per avisar de possibles problemes. Hi ha diverses opcions de Safeunit Ultima adequades per a usar amb empaquetaduras, tancaments senzills amb circulació o quench i tancaments dobles.

Empreses o entitats relacionades

John Crane Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    17/10/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    15/10/2024

Enllaços destacats

Tecnofrío 2024ConaifRebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)iClima

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis