Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a John Crane implementa SAP en sus instalaciones de España

John Crane implementa SAP a les seves instal·lacions d'Espanya

01/06/2006

1 juny 2006

Amb el ferm propòsit d'oferir un servei millorat als seus clients, John Crane, multinacional pertanyent a Smiths Group PLC, i fabricant líder en el món en el disseny i producció de sistemes de segellat d'enginyeria, integrarà en totes les seves oficines d'Espanya SAP.

Amb delegacions a Madrid, Barcelona, Bilbao, Algesires i Huelva, John Crane Ibèrica ha estat la segona empresa del grup en dur a terme aquest projecte.

En paraules d'Emilio Belda, director de Màrqueting de la companyia a Espanya: "hem emprès aquesta transformació en matèria de processos, amb el convenciment que el canvi portarà aparellat importants millores per al global de la companyia. El fet que per darrere de la nostra central a Londres, nosaltres hem estat els primers a implementar SAP, denota una total aposta i confiança en les noves tecnologies per part de tot l'equip, així com també una clara intenció d'eliminar moltes de les innecessàries tasques que provoquen despeses significatius ".

Finalitzada la primera fase en la qual s'han definit com s'executaran els processos de negoci durant els propers 10 a 20 anys, la companyia es troba immersa ja en el procés de desenvolupament, el qual finalitzarà el juny d'aquest mateix any. En aquest sentit, duplicitat de treball o costos innecessaris, són alguns dels aspectes a millorar que eliminarà el nou format de treball.

Tot aquest procés, en el qual la informació és el cor del que serà el nou sistema, es durà a terme en cada un dels 43 països on la companyia es troba present en els cinc continents.

Empreses o entitats relacionades

John Crane Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    17/10/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    15/10/2024

Enllaços destacats

Tecnofrío 2024ConaifRebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)iClima

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis