Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sistemas VRF (ECOi) de Panasonic en el edificio Alei del Parque Tecnológico de Andalucía

Sistemes VRF (ECOi) de Panasonic a l'edifici Alei del Parc Tecnològic d'Andalusia

24/03/2014

24 de març de 2014

El Parc Tecnològic d'Andalusia o PTA
El Parc Tecnològic d'Andalusia o PTA.

El Parc Tecnològic d'Andalusia o PTA, és el parc empresarial especialitzat en empreses del sector TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions: Electrònica, Informàtica i Telecomunicacions) i alberga importants centres tecnològics i de recerca i desenvolupament (R+D).

Situat en el districte 9 de Campanetes de la ciutat de Màlaga, el PTA explica a més amb una extensa àrea natural que envolta el complex i amb extensos llacs habitats per petites aus aquàtiques migratòries i més de quatre mil arbres i plantes arbustivas. L'edifici ja disposa d'importants inquilins com Oracle o Ericsson. Aquesta segona, ha situat en el PTA el seu Centre de Desenvolupament Mundial d'Eines d'Automatització, Planificació, Optimització i Gestió de Xarxes Mòbils. El mateix estudi d'arquitectura, amb la finalitat d'arribar a la màxima eficiència energètica va apostar pel sistema VRF de Panasonic.

El sistema de calefacció i aire condicionat es compon de 13 sistemes d'ECOi, VRF elèctric, amb unitats interiors d'expansió directa tipus conductes amb ventiladors DC Inverter. La capacitat total instal·lada és de: 908 kW.

La instal·lació consta de 74 controls de paret i un control Touch Panell amb servidor web incorporat, per controlar totes les unitats interiors.

Principals característiques de la instal·lació de climatització:

  •  Funcionament modular: únicament s'engeguen les zones van a ser usades.
  •  Manteniment de la temperatura amb un marge de 0,5°C, fins i tot amb grans canvis de càrregues.
  •  Control de capacitat de cada unitat interior del 50 al 100%.
  • Coeficient de simultaneïtat fins a un 200%.
  • Eficiència: COP mitjà de 4,8 en la seva versió de 10 HP, el més alt del sector.
  • Possibilitat de control individual per unitat exterior.
  • Control i BMS (Sistema de Gestió d'Edificis); Programari de fàcil ús amb una plataforma basada en Windows, de control interactiu de fallades, energètic (per a cada unitat interior).
  • Important reducció en el nivell de soroll de les unitats exteriors.
  • Manteniment pràcticament nul amb funcions d'autodiagnòstic de la instal·lació.
  • Unitats interiors que permeten el control de la temperatura d'impulsió.

Empreses o entitats relacionades

Panasonic España Suc. de Panasonic mark. Europe Gmbh

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    04/07/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    02/07/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainChillventaConaifData Center WorldiClimaSalón de gas renovableXIX Congreso Anual de Cogeneración27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis