Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Panasonic presenta sus nuevas unidades interiores de 1,5 kW para la gama Ecoi

Panasonic presenta les seves noves unitats interiors d'1,5 kW per a la gamma Ecoi

19/03/2014

17 de març de 2014

Panasonic amplia la seva gamma d'unitats interiors amb un model d'1,5 kW de capacitat per donar resposta a les necessitats de les instal·lacions hoteleres amb habitacions de fins a 16 m2.

Aquestes noves unitats es destinen tant a sistemes VRF elèctric com a sistemes VRF amb motor accionat a gas (RESSÒ G). A més, poden ser de tipus conductes de baixa silueta de 200 mm o de pressió estàndard, unitats de paret i cassettes de 4 vies de 60x60.

Gamma Ecoi de Panasonic
Gamma Ecoi de Panasonic.

Punts clau de les instal·lacions amb unitats interiors d'1,5 kW:

  •  Necessitat d'unitats exteriors de menor potència.
  • Menor cost d'inversió de les unitats exteriors, al voltant d'un 30%, per cobrir la necessitat de les unitats interiors àdhuc dissenyant una instal·lació amb un 130% de simultaneïtat.
  •  Menor espai a ocupar per les unitats exteriors a causa de la seva menor capacitat.
  •  Menor necessitat i cost de la càrrega refrigerant.
  •  Mateixa sensació de confort per a l'usuari.
  •  Menor concentració de refrigerant per habitació.

Empreses o entitats relacionades

Panasonic España Suc. de Panasonic mark. Europe Gmbh

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    04/07/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    02/07/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainChillventaConaifData Center WorldiClimaSalón de gas renovableXIX Congreso Anual de Cogeneración27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis