Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevas soluciones eficientes Panasonic para salas de servidores que funcionan las 24 h / 7 días a la semana

Noves solucions eficients Panasonic per a sales de servidors que funcionen les 24 h / 7 dies a la setmana

07/03/2014

7 de març de 2014

Panasonic presenta les seves noves solucions, de màxima eficiència i fiabilitat que compleixen amb les necessitats més específiques de les sales de servidors dels edificis d'oficines.

Per això, Panasonic presenta uns equips dotats amb tecnologia Inverter i amb el compressor R2 Rotary que garanteixen una funció constant sense cops de líquid i que aconsegueixen la temperatura desitjada de forma molt més ràpida i amb una major capacitat màxima. Es tracta d'uns sistemes que garanteixen una màxima eficiència energètica amb un estalvi de fins al 38% i una garantia del compressor de fins a 5 anys.

Aquest tipus d'instal·lacions que funcionen les 24 hores / 7 dies a la setmana, precisen d'equips molt fiables i resistents. Per això, Panasonic ha perfeccionat aspectes mecànics importants en el ventilador interior com la durabilitat dels rodaments de bola d'acer o la grandària del diàmetre de 105 mm del tambor. En el ventilador exterior s'han modificat alguns aspectes importants com la disposició i la forma dels àleps per millorar l'entrada del flux de l'aire.

Aquests equips destinats a sales de servidors ofereixen una alta eficiència energètica A++ amb un Seer de 7,1 i un Scop de 4,4 fins i tot amb temperatures exteriors de fins a -20°C.

Panasonic Sala de Servidors
Panasonic Sala de Servidors.

A més, ofereixen sistemes de connectivitat Cloud com l'IntesisHome per controlar el funcionament i la temperatura de forma remota, saber si hi ha hagut una fallada tècnica i és així, connectar el sistema d'alternança. Tot des d'un Smartphone, Tablet o PC.

Característiques destacades:

  •  Excel·lent Seer de 7,1.
  •  Funcionament 24/7 hores.
  •  Funcionament a temperatures exteriors -20°C.
  •  De 2,5 kW a 5 kW amb unitats Pkea.
  •  De 5 a 25 kW amb unitats PAC-i.
  •  Funció de back-up.
  •  Funció de redundància.
  •  Funció d'alternança.
  •  Sistemes de connectivitat mitjançant sistema cloud d'IntesisHome.
  •  Sistemes de protocols de xarxes obertes de Modbus, Lonworks, KNX/EIB, Enocean, Bacnet, XML.

Empreses o entitats relacionades

Panasonic España Suc. de Panasonic mark. Europe Gmbh

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    04/07/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    02/07/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainChillventaConaifData Center WorldiClimaSalón de gas renovableXIX Congreso Anual de Cogeneración27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis