Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Panasonic lanza el nuevo acumulador ACS

Panasonic llança el nou acumulador ACS

14/02/2014

14 de febrer de 2014

Centrat en la constant innovació per al sector de la calefacció en la llar, Panasonic presenta el seu nou acumulador d'ACS. Aquest sistema, a més d'oferir un consum energètic molt més eficient, destaca per la seva fàcil instal·lació amb els sistemes de bomba de calor aire-aigua d'Aquarea gràcies al seu format plug&play.

Amb una àmplia superfície, el nou acumulador d'ACS assegura la generació d'aigua calenta d'una forma ràpida i eficient. Això no només suposa reduir el temps necessari per escalfar l'ACS, sinó que augmenta a més l'eficiència energètica en aquest procés.

A més, l'acumulador de Panasonic ha estat desenvolupat amb l'objectiu de fer fàcil tant la instal·lació com el seu manteniment. Amb les vàlvules de tres vies i la bomba de calor ja muntades, els instal·ladors poden col·locar el dipòsit de forma ràpida i senzilla. Així mateix, la planta de forma rectangular permet que l'acumulador quedi integrat fàcilment en la majoria d'habitatges.

Acumulador ACS de Panasonic
Acumulador ACS de Panasonic.

Aquest nou model està fabricat amb acer inoxidable que assegura una gran resistència i major durabilitat. El poliuretà ha estat utilitzat per proporcionar un alt nivell d'aïllament i per poder ser instal·lat en qualsevol part d'una propietat, incloent el garatge, sense afectar l'eficàcia del propi sistema.

Característiques destacades:

  1.  Alta eficiència: bomba de calor classe A para el circuit secundari de calefacció.
  2.  Sistema plug&play per instal·lar fàcil i ràpidament. Com el sistema ja ve pràcticament instal·lat des de fàbrica, s'eviten costos d'hores d'instal·lació i de possibles errors en el procés d'instal·lació.
  3.  Compost d'un dipòsit d'acer inoxidable principal per a l'ACS de 185 litres i un de secundari per al dipòsit d'inèrcia, de 80 litres.
  4.  Resistència elèctrica de suport de 3kW dins de l'acumulador d'ACS, desactivable des del comandament de control.
  5.  Vàlvula de tres vies incloses.
  6.  Extremadament eficient gràcies als 2,3 m2 de superfície del bescanviador de calor.
  7.  L'envolupant del sistema està aïllat amb poliuretà d'alta densitat per proporcionar un aïllament major.
  8.  Compacte, perquè les seves mesures siguin adequades per poder ser instal·lat dins d'una cuina com un altre electrodomèstic. Les seves mesures són 1810 x 600 x 632 mm.
  9. Amb les connexions hidràuliques situades en la part superior per facilitar la instal·lació.

Empreses o entitats relacionades

Panasonic España Suc. de Panasonic mark. Europe Gmbh

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    04/07/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    02/07/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainChillventaConaifData Center WorldiClimaSalón de gas renovableXIX Congreso Anual de Cogeneración27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis