Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Panasonic desarrolla un innovador sistema de control del consumo energético para las ciudades del futuro

Panasonic desenvolupa un innovador sistema de control del consum energètic per a les ciutats del futur

08/01/2014

9 de gener de 2014

Panasonic Corporation ha anunciat el desenvolupament d'un nou sistema de control per a ús residencial, el nou Smart Cosmo (T), que tindrà un paper central en la distribució de l'energia i la gestió de la informació dels consums d'una llar.

Amb aquesta innovació la companyia té per objectiu augmentar la penetració al mercat dels Home Energy Management Systems (HEMS), orientant-se cap a la societat de les futures Smart Grids.

Des del Gran Terratrèmol del Japó Oriental, esdevingut en 2011, la consciència dels consumidors sobre el consum energètic ha canviat notablement. A més, els continus problemes de subministrament i la creixent demanda d'energia finalment han obligat al govern japonès a plantejar, pel 2016, la liberalització del mercat de l'electricitat i, pel 2020, la instal·lació de comptadors intel·ligents en totes les llars. Amb això, s'espera que el sistema de la tarifa elèctrica i els serveis energètics es diversifiquin en el futur.

Per això, el nou Smart Cosmo (T) ha estat dissenyat per monitorizar l'ús de tota l'energia utilitzada en la llar, inclosa l'electricitat, el gas i l'aigua. Amb les dades de consum obtinguts, es fomentarà l'estalvi d'energia i un estil de vida més segur i confortable per als usuaris.

Tauler Residencial Smart Cosmo (T)

Tauler Residencial Smart Cosmo (T).

El nou sistema de Panasonic també podrà adaptar-se als diversos canvis que es produeixin en el medi ambient i oferirà nous serveis a la futura societat de les Smart Grids. Així, a més de donar suport als sistemes fotovoltaics, les piles de combustible i els sistemes de creació i emmagatzematge d'energia, també podrà donar suport a nous equips que puguin ser instal·lats posteriorment.

Fins i tot vinculant el Smart Cosmo (T) a un mesurador intel·ligent, el sistema serà capaç de cobrir la demanda d'energia de la llar, independent dels ajustos que es produeixin per part de les companyies elèctriques en els becs de demanda, contribuint d'aquesta manera a l'estabilització de la demanda d'electricitat i la prevenció d'apagades a gran escala.

Empreses o entitats relacionades

Panasonic España Suc. de Panasonic mark. Europe Gmbh

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    04/07/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    02/07/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainChillventaConaifData Center WorldiClimaSalón de gas renovableXIX Congreso Anual de Cogeneración27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis