Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a PUBLIRREPORTAJE: “La especialización, tecnología y el know how adquirido durante los últimos 55 años nos ha ayudado a situarnos en una posición de referencia”
GLOBAL ZALMU

PUBLIRREPORTAJE: “L'especialització, tecnologia i el know how adquirit durant els últims 55 anys ens ha ajudat a situar-nos en una posició de referència”

García Tamayo02/12/2013

GLOBAL ZALMU, fundada en 1958, és una empresa especialitzada en la injecció de materials tècnics per a les indústries de l'aeronàutica, militar, automòbil i telecomunicacions. En els seus 55 anys de vida, l'empresa ha crescut al costat dels seus clients, aconseguint ser un partner tecnològic de confiança, desenvolupant nous processos i aplicant l'ús de materials tècnics en els projectes de modelo per injecció.

Imagen

En les seves instal·lacions es pot comprovar l'especialització adquirida en la injecció de materials com les Poliamides, PPS o fins i tot la instal·lació desenvolupada al costat de GARCÍA TAMAYO para la injecció de PEEK. Materials que requereixen d'una tecnologia específica, amb temperatures de fusió de 400 °C i processos d'automatització especialment dissenyats.

Imagen

En aquest sentit, Manuel Zalba (director tècnic), assenyala que és fonamental comptar amb la maquinària i tecnologia mes moderna per poder controlar aquest tipus de processos tan delicats. “Per a nosaltres, comptar amb GARCÍA TAMAYO S.L.(ENGEL), ha estat importantíssim des del punt de vista tècnic, aportant-nos solucions a cada repte que se'ns ha presentat”. Global Zalmu disposa actualment en els seus les seves instal·lacions d'11 inyectoras ENGEL entre 50 i 800 Tons, equipades amb plastificadores específics per a materials abrasius i tècnics, així com paquets tecnològics d'injecció per compressió i injecció seqüencial. Les seves instal·lacions són una finestra cap a la tecnologia i modernització. Totes les màquines d'injecció compten amb sistemes de deshumidificación per al tractament dels materials tècnics, així com moderns robots i aplicacions automatitzades per als processos que es desenvolupen.

“Comptar amb el servei tècnic de GARCÍA TAMAYO ens permet treballar sense riscos productius i amb la màxima qualitat”
La cerca de la màxima qualitat, ha estat l'objectiu d'aquesta empresa durant tota la seva trajectòria, per això disposa dels sistemes de qualitat ISO9001, ISO 9100 i ISO14001.
Dins de les seves activitats, podem trobar processos com la soldadura per utrasonidos, sistemes de muntatges, soldadura per ona de components electrònics sobre targetes de circuit imprès. Així com les proves funcionals i d'estrès, quan són sol·licitades pels clients.
L'última “aventura” engegada per Global Zalmu és la fabricació de malls de cables i el corresponent muntatge de connexions. Per a això, l'empresa disposa de la més moderna maquinària suïssa, que els permet oferir als seus clients altes produccions amb la màxima qualitat.
Per a la supervisió dels components electrònics, Global Zalmu ha dipositat la seva confiança en l'empresa espanyola CARBONTECH Enginyeria, amb la qual desenvolupa sistemes de verificació capaces de comprovar els muntatges realitzats, així com el correcte funcionament dels diferents components.
Global Zalmu és una empresa que ha evolucionat, ha crescut al costat de grans clients com AIRBUS, EADS, AERNNOVA, ACITTURI, INDRA, OTIS, THYSSENKRUPP, SIEMENS, RENFE, ISOLUX, etc.

Empreses o entitats relacionades

García Tamayo Maquinaria, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    17/10/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    15/10/2024

Enllaços destacats

Tecnofrío 202427&28 Noviembre IFEMA (Madrid)iClimaConaifRebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis