Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La nueva Aquarea T-CAP 16 kW trifásica, disponible a partir de noviembre

La nova Aquarea T-CAP 16 kW trifàsica, disponible a partir de novembre

24/10/2013

24 d'octubre de 2013

La nova Aquarea de Panasonic de 16 kW és ideal per escalfar, climatizar o proporcionar ACS en una obra nova o en una reforma d'habitatges, comerços o petites oficines. A més, com succeeix amb la resta de la gamma T-CAP, la nova 16kW es combina perfectament amb aplicacions de sòl radiant, radiadors de baixa temperatura, fan-coils o panells solars que incrementen l'eficiència i minimitzen l'impacte en el medi ambient gràcies a la seva tecnologia capaç de mantenir la seva capacitat nominal, i els rangs de temperatura d'impulsió d'aigua que en manera calor arriba fins als 55°C, i en manera freda des dels 5°C.

Com a particularitats addicionals importants, no es precisa d'una energia alternativa per produir calefacció fins i tot a temperatures de -15°C i la bomba de circulació d'aigua compleix amb els requisits de l'ErP, amb classificació energètica A, i consumeix tan sols 45w. Una altra innovació és el nou control de desescarche que incrementa de forma espectacular la seva eficiència sense necessitat de la resistència de suport fins que la temperatura de tornada de l'aigua no arriba als 10°C.

Nova Aquarea TCAP 16 kW
Nova Aquarea TCAP 16 kW.
La nova TCAP 16 kW, gràcies a la tecnologia patentada per Panasonic en 2010 per a tota la gamma T-CAP, és capaç de mantenir la mateixa capacitat fins i tot amb -15°C de temperatura exterior i sense l'ajuda de cap sistema addicional.

La nova Aquarea TCAP 16kW, amb capacitat per cobrir la demanda calorífica d'una llar amb temperatures exteriors de -15°C, permet no haver de sobredimensionar la instal·lació amb un sistema de major potència. Gràcies a això es pot estalviar en costos tant al moment de l'adquisició, perquè no hem de comprar equips superiors ni sistemes addicionals per als moments de més demanda, com a costos de funcionament, perquè un equip de major potència significa majors costos en consum energètic.

Empreses o entitats relacionades

Panasonic España Suc. de Panasonic mark. Europe Gmbh

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    04/07/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    02/07/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainChillventaConaifData Center WorldiClimaSalón de gas renovableXIX Congreso Anual de Cogeneración27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis