Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mitsubishi Electric, disponible en el programa Calener de certificación energética de edificios

Mitsubishi Electric, disponible al programa Calener de certificació energètica d'edificis

19/07/2013

19 de juliol de 2013

Mitsubishi Electric, companyia destacada en recerca, desenvolupament i comercialització de sistemes de climatització domèstic, semi-industrial i industrial, juntament amb la Universitat de Sevilla i la Universitat de Cadis, ha incorporat la gamma de Cabal de Refrigerant Variable City Multi en la base de dades de Calener-BD.

El programa de Qualificació Energètica d'Edificis, Calener, permet conèixer de manera fiable i còmoda l'estalvi energètic que suposa climatizar espais amb equips d'aire condicionat d'alta gamma.

D'aquesta forma, els programes Calener GT i Calener VYP poden simular fidelment les condicions de funcionament real dels sistemes de climatització de Mitsubishi Electric. Aquests programes incorporen, per exemple, corbes de funcionament a càrregues parcials de les unitats City Multi, amb la qual cosa s'obté el màxim etiquetatge energètic.

Calener GT i Calener VYP incorporen corbes de funcionament a càrregues parcials de les unitats City Mutli

Calener GT i Calener VYP incorporen corbes de funcionament a càrregues parcials de les unitats City Mutli.

En l'actualitat es troben disponibles les corbes a càrregues parcials de totes les unitats de la gamma City Multi: tant les unitats de Bomba de Calor i Recuperació de Calor com les condensades per aire i per aigua.

L'actualització de la base de dades es pot realitzar d'una forma senzilla, per Internet des del mateix Calener-BD, i la descàrrega del programari es pot realitzar des de la web http://jfc.us.es/calener/calener-bd/index.html.

Mitsubishi Electric, companyia japonesa que aquest any compleix 91 anys des de la seva fundació, segueix ferma així en la seva aposta per llançar al comprat productes que ajuden a millorar la vida de les persones, respectant el medi ambient i buscant cada vegada solucions més sostenibles i ecològiques.

Empreses o entitats relacionades

Mitsubishi Electric Europe

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Trineo - Solución para el instalador eléctrico

    Trineo - Solución para el instalador eléctrico

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    05/09/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    03/09/2024

Enllaços destacats

iClimaChillventaData Center WorldPiscinaSpainSalón de gas renovableConaif22-24 octubre SevillaXIX Congreso Anual de Cogeneración27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis