Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Panasonic estrena una web dedicada a los productos de calefacción y climatización

Panasonic estrena una web dedicada als productes de calefacció i climatització

22/05/2013

22 de maig de 2013

Panasonic Espanya ha estrenat la seva nova web per a la divisió de calefacció i climatització dissenyada amb la finalitat d'oferir informació a tots els seus consumidors.

La nova web compta amb informació de diferents gammes: domèstica, comercial i aire-aigua. En el cas de la gamma domèstica, és possible consultar la varietat de splits d'Etherea i documentar-se de tota la tecnologia que disposa, amb el seu sistema de sensors Econavi per estalviar energia o el Purificador Nanoe-G, que elimina el 99% dels bacteris. L'aplicació d'Intesis Home, per controlar el dispositiu d'un Smartphone, Tablet o PC també ocupa un espai destacat, tant en Etherea com en la resta de gammes de la marca.

Portada de la nova web de Panasonic
Portada de la nova web de Panasonic.
En la gamma Aquarea (aire-aigua) es poden comparar les diferents solucions que pot aportar Panasonic en cada cas i veure quin és la que millor encaixa. En aquesta web la companyia ens apropa les últimes notícies relacionades amb la divisió de Calefacció i Climatització de Panasonic. També inclou un accés directe a Panasonic ProClub, l'eina destinada especialment a prescriptores i professionals. El Panasonic ProClub proporciona la màxima informació de cada gamma dels sistemes Panasonic, subministrant elements per millorar el màrqueting d'empreses distribuïdores o convertir-se en una eina més de treball per als enginyers, arquitectes i instal·ladors.

Empreses o entitats relacionades

Panasonic España Suc. de Panasonic mark. Europe Gmbh

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    04/07/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    02/07/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainChillventaConaifData Center WorldiClimaSalón de gas renovableXIX Congreso Anual de Cogeneración27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis