Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Panasonic ProClub se renueva con un diseño más intuitivo y amplios contenidos

Panasonic ProClub es renova amb un disseny més intuïtiu i amplis continguts

17/04/2013

17 d'abril de 2013

La Divisió de Climatització de Panasonic ha renovat la seva eina 2.0 per oferir més serveis i nous instruments de treball a enginyers, arquitectes, instal·ladors i distribuïdors,

El Panasonic ProClub, que es va inaugurar fa aproximadament dos anys, té com a objectiu poder proporcionar la màxima informació sobre la gamma de productes, subministrar elements per millorar el màrqueting d'empreses distribuïdores o convertir-se en una eina més de treball per als enginyers, arquitectes i instal·ladors.

El nou Panasonic ProClub renova el seu home i estructura inicial, i àmplia alguns dels seus serveis amb l'objectiu d'oferir valor als seus prescriptores i clients. Algunes de les novetats són:

• Nou disseny i estructura per a una navegació més intuïtiva i multidispositivo (PC, Smartphones o Tablets).

• Descarrega de nous catàlegs PDF i manuals d'instal·lació.

• Creació de catàlegs personalizables amb el logo del distribuïdor destinats a clients finals.

• Configurador de l'Heat Pump Manager (sistema de control centralitzat) per a la gamma Aquarea.

• Calculador del nivell sonor d'una instal·lació.

• Àrea de formació per conèixer cursos, conferències i tallers pràctics, planificats per Panasonic, amb la possibilitat d'inscripció i comunicació amb els organitzadors dels cursos.

• Programari per dissenyar una instal·lació VRF o un sistema Aquarea (bomba de calor aire-aigua).

Pròximament, s'incorporessin altres serveis en els quals Panasonic ja està treballant, com són: un generador d'etiquetes energètiques; informació sobre els codis d'error; i noves eines per al disseny de projectes d'instal·lacions com a blocs d'Autocad 2D, blocs de Revit 3D i especificacions de màquines.
ProClub
ProClub.

Empreses o entitats relacionades

Panasonic España Suc. de Panasonic mark. Europe Gmbh

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    04/07/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    02/07/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainChillventaConaifData Center WorldiClimaSalón de gas renovableXIX Congreso Anual de Cogeneración27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis