Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Torraval Cooling se asocia a Fluidex y accede al consejo rector de Aefyt

Torraval Cooling s'associa a Fluidex i accedeix al consell rector d'Aefyt

19/12/2012

19 de desembre de 2012

Torraval Cooling ha entrat a formar part del consell rector de l'Associació d'empreses de Fred i les seves Tecnologies (Aefyt), entitat de la qual ja era soci des de fa gairebé dos anys. A més, recentment també s'ha associat a Fluidex, l'Associació Espanyola d'Exportadors d'Equips per a Manipulació de Fluids. La participació en ambdues agrupacions suposa per a l'empresa una gran referència en la seva clara estratègia d'exportació i li permet ser més proactiu en el seu sector. Addicionalment l'àrea d'influència d'aquestes dues associacions implica accedir a unes interessants sinergies a l'hora d'abordar sectors tan significatius com el siderúrgic, el del paper, el químic i el petroquímic.
Seu de Torraval Cooling
Seu de Torraval Cooling.
L'aposta pels mercats exteriors segueix sent l'eix central de l'enfocament de negoci de Torraval Cooling. Fins al moment ja exporta les seves torres de refrigeració a nombrosos països, sobretot d'Europa, Magrib i Amèrica Llatina, però seguir creixent en aquest àmbit també passa per reforçar aquestes places i abordar altres noves localitzacions geogràfiques com les antigues repúbliques soviètiques i països del llunyà orient. En molts d'aquests casos aconseguir un encaix reeixit pansa per anar ben acompanyat i tant Fluidex com Aefyt desenvolupen nombroses iniciatives en aquest sentit, com per exemple les missions comercials en l'exterior o l'assistència i participació en fires de caràcter internacional, entres altres activitats.

L'atenció a un mercat netament industrial d'ambdues associacions també ha estat un dels punts forts que han influït en Torraval Cooling a l'hora triar formar part de Fluidex i Aefyt. L'empresa, que centra les seves línies de treball en el desenvolupament, concepció, disseny, fabricació i muntatge de torres de refrigeració i bescanviadors de calor de plaques, té el seu client actual i potencial en companyies industrials de sectors amb altes exigències en rendiments, robustesa i solucions específiques.

La qualitat, eficiència i prestacions dels equips d'aquesta signatura estan aconseguint posicionar-la en un lloc destacat dins del seu nínxol de mercat, sobretot a nivell internacional. L'objectiu passa ara per estendre geogràficament aquest escenari fins a països en els quals encara no ha tingut la possibilitat d'entrar.

Un altre dels punts forts de Torraval Cooling és que la seva activitat és molt “verda”, la qual cosa suposa un avantatge competitiu en un món cada vegada més sensibilitzat amb el respecte a l'entorn. Compten amb la certificació ISO 14001 i al contrari que uns altres, els equips d'aquesta marca no usen refrigerants o altres elements contaminants. Addicionalment, està realitzant una important labor per disminuir la ‘petjada’ dels productes que fabrica.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Empresas de Frío y sus Tecnologías
Torraval Cooling, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Trineo - Solución para el instalador eléctrico

    Trineo - Solución para el instalador eléctrico

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    05/09/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    03/09/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableChillventaiClimaPiscinaSpainConaifData Center World27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)XIX Congreso Anual de Cogeneración22-24 octubre Sevilla

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis