Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rusia acogerá la mayor ciudad inteligente y sostenible de Europa
Panasonic es bolca en la seva construcció

Rússia acollirà la major ciutat intel·ligent i sostenible d'Europa

Redacció Interempresas18/10/2012
Està previst que 31.000 persones visquin en la trucada Skolkovo Smart City, una ciutat energèticament eficient situada a 20 km a l'oest de Moscou. Amb una superfície de 400 hectàrees el projecte aspira a crear una de les ciutats capdavanteres en investigació i desenvolupament del món.

Panasonic ha confirmat la seva participació en la construcció d'una ciutat intel·ligent a 20 quilòmetres de Moscou (Rússia). Juntament amb Ernst & Young, Cisco i l'Acadèmia Russa de Ciències, Panasonic aportarà el seu coneixement per al desenvolupament de la major ciutat sostenible d'Europa, la Skolkovo Smart City.

Projecció de la futura Skolkovo Smart City
Projecció de la futura Skolkovo Smart City.

La ‘Ciutat Innovadora’ de Skolkovo estarà llista entre 2014 i 2015 i comptarà amb habitatges per unes 31.000 persones en un terreny de 400 hectàrees. El projecte consisteix en la creació de l'Institut Skolkovo de Ciència i Tecnologia, centres d'investigació i desenvolupament, instal·lacions educatives, d'habitatges, infraestructures i petits negocis.

Panasonic és un dels quatre contractistes involucrats en la creació del concepte de Skolkovo Smart City. Panasonic aportarà les tecnologies ecològiques i les solucions que poden generar més eficiència i que són, alhora, més beneficioses per al funcionament mediambiental de Skolkovo. En aquest sentit, la companyia nipona aportarà la seva tecnologia de bomba de calor, de panells fotovoltaics i de bateries de liti-ió per crear i emmagatzemar energia, entre altres tecnologies.

Skolkovo Smart City busca caracteritzar-se per una alta eficiència energètica, amb elements com els panells fotovoltaics...
Skolkovo Smart City busca caracteritzar-se per una alta eficiència energètica, amb elements com els panells fotovoltaics.

Laurent Abadie, president de Panasonic Europa, explica: “Estem encantats d'estar involucrats en un projecte de transformació que generarà investigacions i desenvolupament capdavanters al món. La nostra visió de ciutats intel·ligents i ecològiques mai ha estat més prop d'Europa que ara; juntament amb els nostres socis, estem realment ansiosos per mostrar tot el que es pot aconseguir”.

Fujisawa Sustainable Smart Town

Respecte a la Ciutat Intel·ligent i Sostenible de Fujisawa, a 50 km a l'oest de Tòquio, en Kanagawa, Japó, els treballs començaran al setembre.

La nova ‘ressò-ciutat’ té prevista la seva obertura l'any 2014 i proporcionarà serveis i sistemes d'energia basats en les Ressò Idees de Panasonic per a estils de vida ecològics. Està previst que en Fujisawa la despesa energètica es redueixi fins a un 70% en les llars i un 20% en els llocs comuns.

Presentació del president de Panasonic Europa, Laurent Abadie, en la fira IFA Berlín
Presentació del president de Panasonic Europa, Laurent Abadie, en la fira IFA Berlín.

Panasonic aplicarà les seves solucions integrals per a tot l'habitatge i la comunitat mitjançant la combinació de tecnologies d'estalvi d'energia, sistemes de creació d'energia i d'emmagatzematge pels aproximadament 1.000 llars. Panasonic té la intenció de replicar Fujisawa SST en altres parts de Japó i a l'estranger.

La demanda mundial del desenvolupament de noves ciutats, sobretot impulsada pel creixement d'Àsia, està previst que arribi als 30 bilions d'euros per a l'any 2030. Això implicarà la proliferació de nombrosos projectes al món que buscaran la creació de ciutats intel·ligents o ecològiques encaminades a aconseguir societats amb baixes emissions de CO2.

Actualment, s'han llançat diversos projectes pilots o demostracions tècniques per comprovar la seva viabilitat. No obstant això, la futura ciutat intel·ligent Fujisawa, aspira a ser un projecte que serveixi de model a gran escala per a altres iniciatives que busquin el desenvolupament de ciutats amb consciència ecològica, com és el cas ara de Rússia.

Skolkovo Smart City s'assentarà sobre un terreny de 400 hectàrees
Skolkovo Smart City s'assentarà sobre un terreny de 400 hectàrees.

Smart Town a Singapur i Xina

Panasonic participa també en altres projectes de ciutats intel·ligents, per contribuir a formes de vida amb zero emissions de CO2. Est és el cas del ressò-veïnat de Singapur, on s'han instal·lat plaques fotovoltaiques i bateries de magatzematge per aconseguir un 10% de reducció del consum energètic.

En Dalian Best City (Xina), Panasonic col·labora en un projecte per a la construcció d'una ciutat mediambiental de 65 quilòmetres quadrats que es construirà en 10 anys. La companyia també està present en la Tianjin Ressò City, un projecte en col·laboració entre Xina i Singapur on es construiran 110.000 ressò-cases fins a 2020.

Empreses o entitats relacionades

Panasonic España Suc. de Panasonic mark. Europe Gmbh

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    04/07/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    02/07/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainChillventaConaifData Center WorldiClimaSalón de gas renovableXIX Congreso Anual de Cogeneración27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis