AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Tránsfers, líneas tránsfer

Transfers rotatius: per al reblat de components d'elevalunas

Fotografia de Transfers rotatius
Agme ha dissenyat i fabricat maquinària especial para reblat de rails d'elevalunas elèctrics de cotxe. Aquesta solució d'assemblat està composta per dues transfers circulars. La gran novetat d'aquesta màquina, és la incorporació de dos eixos angulars controlats per al posicionament de l'eix remachador vertical, permetent qualsevol grau de llibertat del capçal remachador i absoluta flexibilitat.

Els processos realitzats en les diferents estacions d'aquests dos transfers són el primer transfer rotatiu de 4 estacions de treball per a muntatge d'eixos, greixatge i muntatge de rodes, i el segon, per reblat d'eixos i corrioles sobre carrils.

En el primer transfer, la primera estació es produeix l'alimentació automàtica de 2 eixos diferents. Després, en la segona estació, es realitza el greixatge dels 2 eixos. En la tercera s'alimenta automàticament les 2 rodes i en la quarta, també de forma automàtica, s'alimenten els 2 subconjunts d'eixos i rodes als útils del segon transfer circular.

Aquest segon transfer inclou una remachadora Agme RR-12 fixa, però amb un moviment angular programable a CNC de ±12º; una remachadora Agme RR-12; desplaçable en l'eix X amb CNC, més dos moviments angulars a CNC de ±12º; i dos sistemes d'assegurament de qualitat CP-1, que a més permeten el control de l'eix Z. En la primera estació es produeix l'alimentació automàtica de 2 subconjunts d'eix més corriola greixats i en la segona estació l'alimentació manual d'un carril. En la tercera estació es reblen els 2 eixos per a subjecció de rodes i finalment en la quarta estació es produeix l'evacuació automàtica OK/NOK