AG-Group, S.L. - Mezcladores - Unifeeds arrastrados

Strautmann Verti-Mix Doble K

Carros mescladors de pinso: pes total permès d'11.800 i 12.000 kg depenent del model

Fotografia de Carros mescladors de pinso
Carro mesclador de penso que, gràcies que disseny especial del dipòsit, combina en una màquina els avantatges dels carros mescladors verticals clàssics amb les dels carros mescladors horitzontals (construcció estreta, grans pneumàtics al costat del dipòsit mesclador).

Cadascuna de les funcions pot operar-se opcionalment a través de connexió directa des del vehicle tractor (en aquest cas, per a cada funció és necessari un aparell de control de doble acció). El maneig també pot realitzar-se per palanca manual, cable tipus Bowden o per control electrohidráulico (en suma, un aparell de doble acció o opcionalment, d'efecte simple amb tornada).

En els models Verti-Mix Double K, la infinitat mescladora darrere té un diàmetre menor que el davanter. També la placa basi està adaptada a aquesta forma, de manera que el dipòsit mesclador té forma cònica en la part posterior. Així s'aconsegueix una sèrie d'avantatges:

- Un moment d'arrencada inferior en fins a un 15%.

- Una molt bona maniobrabilitat en combinació amb excel·lents propietats de gir, gràcies a l'eix independent de 22,5”

- Tendència mínima al desgast del xassís en comparació dels eixos tàndem

- Màquina baixa i estreta perquè els pneumàtics no sobresurten lateralment però, no obstant això, estan col·locats al costat del dipòsit

- Descarrega amb poca necessitat de manteniment mitjançant corredisses de descàrrega a la dreta i/o esquerra

- Càrrega de suport òptima donat l'especial disseny del dipòsit.

Opcionalment, els models Verti-Mix Double K poden equipar-se amb una corredissa de descàrrega davantera a la dreta i/o a l'esquerra. Fins i tot si es diposita una paca de pinso gran, gràcies al posicionament de l'eix sempre s'impedeix que es passi per sobre del pinso ja descarregat. Per carregar pinso picat, en la part posterior es troba una cinta de descàrrega. A més, també poden subministrar-se diferents descàrregues laterals i allargaments de cinta. Per a la distribució, el carro també pot equipar-se amb un soplador de palla.