Iberfluid Instruments, S.A. - Dosificadors de líquids

Bronkhorst High -Tec Cori-Fill

Sistema de dosatge: integra una funció de comptador batch unit a una vàlvula de cort (shut-off) de control directe

Fotografia de Sistema de dosatge

El sistema de dosatge Cori-Fill és una solució tecnològica als possibles desavantatges de sistemes de pesaje, així com permetre reduir el temps de producció millorant la qualitat del producte final. La tecnologia Cori-Fill es caracteritza per integrar una funció de comptador batch unit a una vàlvula de cort (shut-off) de control directe, vàlvules proporcionals de control o bombes. Gràcies a la tecnologia Cori-Fill, Bronkhorst Cori-Tech pot subministrar sistemes compactes assemblant mesuradors de cabal màssic (mini) Cori-Flow al costat de vàlvules o bombes, capaces de dosar la quantitat de fluid desitjat de forma exacta.

A diferència del mètode gravimétrico, múltiples fluïts poden dosar-se simultàniament. A més, les bàscules necessiten realitzar l'acte-zero en el moment de canviar d'un fluid a un altre. Mitjançant la tecnologia Cori-Fill únicament es requereix comandar un curt reset per iniciar el següent dosatge (batch). La quantitat a dosar pugues senzillament preinstalarse mitjançant programació del comptador batch via connexió fieldbus. D'aquesta forma disposem d'un mètode ràpid i més compacte que el mètode gravimétrico, així com una alta precisió.

Com a resultat de la seva petita grandària és possible instal·lar el (mini) Cori-Flow directament a la vàlvula de cort (shut-off), minimitzant el volum intern, obtenint un ràpid temps de resposta i una alta precisió (mínims efectes de retard en el tub).

Beneficis:

- Reducció de temps de producció a causa de la possibilitat de dosatges simultanis.

- Millora qualitat del producte a causa de la menor evaporació de fluids volàtils

- Solució compacta a causa de les seves reduïdes dimensions, sense la necessitat de tub entre el mesurador i la vàlvula o bomba

- Reducció del risc de la possible inclusió de gas que pugui causar efectes de retard

- Alta precisió gràcies a la mesura per efecte coriolis i el sistema compacte

- Correcció automàtica per excés

- Ràpid temps de resposta (inferior a 0.5 segons)

- Possibilitat de dosar volum o massa