Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Bombes de buit

Atlas Copco GV

Sistema de bombes de buit: amb injecció d'oli

Fotografia de Sistema de bombes de buit
Gràcies a les sinergies entre les tecnologies d'aire comprimit i buit, Atles Copco dissenya i fabrica els seus propis sistemes de bomba de buit, amb la mateixa qualitat i fiabilitat que els seus compressors. Amb la bomba de buit de cargol rotatiu segellat amb oli GV, Atles Copco llança el sistema de bomba per a “buit baix” entre 0,5 mbar i 500 mbar.

En el cor de la GV es troba el fiable element de cargol. En aquest rang de pressió de treball, la tecnologia de cargol rotatiu segellat amb oli ofereix el millor rendiment amb el menor cost energètic.

Gràcies a la seva vàlvula de modulació, instal·lada en l'entrada de la bomba, la capacitat es pot adaptar a la demanda real. Aquest concepte no només minimitza les fluctuacions de nivell de buit del sistema, sinó que també fa funcionar la bomba en el punt d'energia més baix possible. La bomba de buit també ha d'arrencar i parar amb menor freqüència, la qual cosa implica menys desgast i manteniment, i en conseqüència, major fiabilitat.

La GV ofereix capacitats entre 500 i 5.000 m3/h, la qual cosa la converteix en la màquina ideal per a moltes aplicacions. Des d'impressió i envasat fins a plàstics, electrònica, fusteria, embotellat i enllaunat, la GV subministra un buit constant i eficient.

Gràcies al seu funcionament silenciós, la GV es pot instal·lar prop del punt d'ús. Però aquesta tecnologia també permet la instal·lació remota com a part d'un sistema de buit centralitzat.