Gardena - Accessoris per a mànegues i conduccions de reg

Pipeline, Profi

Presa d'aigua i connector stop articulat: per a un reg òptim del jardí

Fotografia de Presa d'aigua i connector stop articulat
En un pis, quan es necessita electricitat, cal posar cables, presa de canonada i interruptors. S'accedeix a l'energia de manera còmoda i fàcil.

La presa d'aigua Pipeline i el connector stop articulat Pipeline converteixen l'explotació de l'aigua en alguna cosa tan fàcil com la de l'electricitat i asseguren un reg òptim del jardí. La presa d'aigua enterrada Profi i la clau de pas enterrada fan del reg Sprinklersystem una alternativa de reg molt atractiva.

La presa d'aigua Pipeline, la presa d'aigua enterrada Profi i la clau de pas enterrada s'instal·len sota terra i es connecten molt fàcilment amb els tubs de connexió gràcies al sistema “Quick & Easy”.

Totes les preses tenen una innovadora i segura tapa de protecció. Així el cortacésped pot passar amb tota seguretat damunt d'elles sense possibilitat de danyar-les. L'ampla vora impedeix que la gespa creixi dins de la presa. Un pràctic filtre desmuntable evita que la presa s'embruti quan la tapa està oberta.

Per tenir aigua disponible en qualsevol punt del jardí, es pot instal·lar de manera permanent una presa d'aigua enterrada Pipeline. Per tenir un punt d'accés de superfície, el connector stop articulat Pipeline es pot muntar contra una paret, o per a una aplicació més flexible, enclavat al sòl.

Aquests dos sistemes vénen amb connectors stop integrats que deixen fluir l'aigua solament quan la mànega està connectada.

També existeix un set d'inici Pipeline amb els elements bàsics de la instal·lació.