Estaciones Depuradoras, S.A. - Equips de potabilització d'aigua

Oxycompact WP

Plantes potabilitzadores: per proveir la població d'aigua de qualitat, amb les garanties sanitàries adequades

Fotografia de Plantes potabilitzadores
Les plantes potabilitzadores Oxycompact WP d'Estacions Depuradores S. a. permeten resoldre la falta d'aigua potable en llocs com a petites poblacions i urbanitzacions, o sectors com l'industrial.

Els filtres de jaç de silex i antracita d'Oxycompact WP, així com les membranes d'ultrafiltración, garanteixen la bona qualitat de filtrat en aigües amb mitjana - baixa concentració de sòlids en suspensió. Així mateix, la planta potabilitzadora dissenyada per Estacions Depuradores S. a. inclou un decantador lamelar que permet la separació de sòlids mitjançant floculació i decantació en aquells casos en els quals l'aigua a tractar contingui alts nivells de concentració de sòlids en suspensió. Per eliminar les substàncies dissoltes en l'aigua es realitza un procés d'osmosi inversa mitjançant membranes. Les resines d'intercanvi iònic i minerals absorbents garanteixen l'eliminació de contaminants específics i, al seu torn, milloren les característiques organolépticas de l'aigua.

Gràcies a aquest tipus de plantes potabilitzadores s'aconsegueix proveir la població d'aigua de qualitat, amb les garanties sanitàries adequades i amb tractaments eficaços i senzills d'operar, minimitzant l'impacte de la falta de recursos d'hídrics i la contaminació de les aigües al nostre planeta.