Iberfluid Instruments, S.A. - Ordinadors industrials (PCs industrials)

Xplore Technologies Tablet PC iX104

PC portàtil Atex: per a ambients hostils

Xplore Technologies, empresa distribuïda per Iberfluid Instruments S.A., ha desenvolupat el Tablet PC iX104 portàtil per ser utilitzat en ambients hostils de camp i amb certificació per a àrea classificada Zona 2.

L'iX104C2 incorpora una potent CPU Intel Pentium M733 d'1,1GHz i un disc dur de 40 GB, tot integrat en una compacta pantalla de 10,4” sensible al tacte. La pantalla és d'alta lluminositat i contrast, TFT color, amb resolució XGA (1024 x 768 píxels). El sistema operatiu és Microsoft Windows XP Professional.

El sistema disposa de sèrie d'un interfase WiFi i en opció pot equipar-se amb Bluetooth o GSM. Disposa d'interfases USB (2), RJ45/R11 blego, o ports d'àudio entre altres possibilitats. És autònom amb una bateria de liti amb capacitat de funcionament entre 3 i 4 h.

El PC és ATEX II 3 G exnA II T6, vàlid per ser utilitzat en Zona 2.

L'equip és extremadament robust, amb una carcassa de magnesi amb sistemes patentats d'amortiguamiento, així com una protecció ambiental IP67. Compleix amb diferents especificacions compatibles amb normes MIL-STD (militars), relatives a: temperatura, xoc tèrmic, humitat (95%), vibració , impactes, etc.

Existeixen accessoris per poder utilitzar-ho com a equip de sobretaula o adaptadors per poder ser situat en vehicles industrials.

A més de la versió bàsica, existeixen dues opcions addicionals: C2V- Display per a exteriors de molt alta lluminositat i la C2D- Interfase dual de capdavanter-llapis i sensible al dit de la mà.

El sistema és ideal per ser utilitzat en camp, per configurar instruments de mesura, comunicar-se amb la sala de control, realitzar informes o accedir a documentació, entre altres possibilitats.