Epiroc, S.L.U. - Accessoris per a perforació

Epiroc Secoroc TD35.2

Martells hidràulics: ofereix majors velocitats de penetració

Fotografia de Martells hidràulics
El Secoroc TD35.2 ha estat dissenyat com un martell per a gran producció. Treballant en pedreres, mines a cel obert o perforació sísmica, el TD35.2 ofereix majors velocitats de penetració que el seu antecessor.

Els temps de parada per manteniment són crítics per un perforista de producció. Per això s'han concentrat a reduir el nombre de peces mòbils i el temps de muntatge i desmuntatge. Per exemple, la culata i el tub guia han quedat integrats en una sola unitat, mentre que la vàlvula QL ha estat redissenyada amb tóricas més rígides per millorar la seva fiabilitat. I gràcies a la seva enginyosa configuració de rosques, el porta-broques sempre es descargola abans que la culata quan es canvia la boca.

El Secoroc TD35.2 és un successor del COP34 (retirat al juliol de 2010) que suposa una gran millora. D'aquest ben conegut cavall de batalla, s'han superat els millors atributs. Per exemple, en perforació de producció, el Secoroc TD35.2 pot aconseguir fins a un increment d'un 30% en la velocitat de penetració.

Amb el Kit de reacondicionamiento del Secoroc TD35.2, es redueixen considerablement les parades de manteniment. Aquest kit està constituït per una sèrie de peces de desgast tals com el cilindre exterior, porta-broques, conjunt vàlvula i tóricas. Amb ajuda d'un banc d'obertura, el reacondicionamiento pot fer-se ràpidament i el martell estarà preparat per treballar de nou en menys de 30 minuts.

El TD35.2 pot ser reacondicionado fins a 3 vegades abans de ser rebutjat totalment.

Atles Copco Secoroc ofereix una àmplia gamma de boques de perforació, des de 90 a 105 mm per a formacions rocoses toves i dures.