Gardena - Conduccions i mangueres per a reg

Gardena SuperFlex, HighFlex y Flex

Mànegues de jardí: extremadament duradores

Fotografia de Mànegues de jardí
Gardena llança les mànegues de jardí de qualitat extraordinària, traslladant a aquest producte el seu contrastat concepte Original Gardena System, utilitzant materials Premium extremadament duradors, i el sistema Power Grip.

L'Original Gardena System és una garantia per a solucions d'alta qualitat; el seu concepte de connexions en les quals es pot connectar qualsevol element al llarg de la instal·lació, segura i fàcilment, sense cap fuita d'aigua des de l'inici fins al final, s'ha ampliat per aplicar-se a les mànegues de jardí. Depenent de les seves demandes i necessitats, els amants del jardí tenen la possibilitat de triar entre els models Gardena SuperFlex, Gardena HighFlex i Gardena Flex. El principal avantatge de les mànegues de jardí Gardena és que gràcies al sistema Power Grip, la mànega i els accessoris de reg asseguren una connexió perfecta i resistent amb els connectors de l'Original Gardena System.

L'interior de les mànegues de jardí Flex Gardena està format per una capa de base que evita la propagació d'algues. La mànega està envoltada per una espiral de reforç de carboni que garanteix la indeformabilidad i una alta resistència a la pressió. La segona capa es compon d'una espiral de polièster de densitat extra alta, que fa la mànega extremadament flexible. Torceduras, nusos o dobleces de la mànega, per tant, s'han convertit en alguna cosa del passat. Una coberta externa micro-estructurada i transparent recobreix la mànega de jardí Flex Gardena. El seu efecte prevé dipòsits de brutícia, i evita frecs i rasguños en la superfície.

Les mànegues de jardí Original Gardena System estan disponibles en els diàmetres de 13 mm, 15 mm i 19 mm. Les mànegues estan equipades amb Power Grip, i el model SuperFlex suporta una pressió màxima de 35 bar, de 30 bar la HighFlex i de 25 bar la Flex. En compliment dels estàndards contemporanis, Gardena no utilitza metalls pesats ni ftalatos en la seva selecció de materials, i ofereix una garantia d'entre 12 i 30 anys, depenent del model.