Hertell, S.Coop. - Bombes de buit

DHS

Grups de buit autònoms: de 3.000 a 12.000 l/min

Fotografia de Grups de buit autònoms
Hertell S.coop. compte entre la seva gamma de productes amb els equips autònoms tipus DHS per depresores des de 3.000 fins a 12.000 l/min destinat al muntatge en vehicles de succió.

La necessitat de disposar d'equips autònoms que tinguin accionaments independents respecte al vehicle en el qual van muntats part del fet que en multitud d'ocasions la potència disponible en aquest tipus d'equipaments no és suficient per al maneig de tots els accessoris que componen la unitat.

L'equip DHS consta amb tres parts clarament diferenciades: un motor de gasolina o diésel, el depressor Hertell tipus KDP en versió eix directe amb gir a 1.400 rpm i un reductor Seyma de connexió interna entre tots dos dispositius.

L'equip explica a més amb un panell de comandament extern per a la regulació i el control de diferents paràmetres: la temperatura d'oli del depressor (regulable i amb parada automàtica en funció de la temperatura triada), l'arrencada elèctrica amb bateria integrada i amb accionament en el mateix panell de comandament, la parada d'emergència amb clau, un compte-hores i mà-vacuómetro, una parada automàtica per falta d'oli en el motor amb pilot de testimoni, etc.

Aquesta disposició externa del panell de comandament facilita enormement el control i la manipulació de la unitat i incrementa en gran mesurada el nivell de seguretat del grup.

A més, cal destacar sobretot ho compacto de la unitat, en prescindir el muntatge de corrioles i corretges que incrementen en gran mesurada la dimensió d'aquest tipus de grups i que fan més costós el seu manteniment.

Finalment assenyalar que la unitat ve preparada per a connexió directa a la cisterna de buit i que està proveïda d'una vàlvula de seguretat per regular el nivell de buit que es desitja mantenir.