Hertell, S.Coop. - Bombes de buit

Hertell Serie KDP

Depresores eix directe: d'entre 3.000 i 12.000 l/min

Fotografia de Depresores eix directe
Els depresores de la sèrie KDP són bombes de buit de paletes rotatives muntades en rotor excèntric per a muntatge en equips de buit. La particularitat de la sèrie KDP, d'entre 3.000 i 12.000 l/min, és que l'accionament del depressor és a 1.400 rpm en sentit horari, la qual cosa fa que sigui una sèrie especialment indicada per a muntatge en camions de neteja. Els accionaments típics són sistemàticament hidràulic o amb corrioles. La tapa anterior porta mecanitzat uns forats per a instal·lació d'una brida estandarditzada que permeti la col·locació d'un motor hidràulic.

Els depresores KDP disposen igual que els seus homòlegs KD de distribuïdor incorporat per a canvi de buit / pressió. El cos del depressor i el rotor estan fabricats en fosa nodular i el rotor és buit i equilibrat.

Els nivells de buit màxim ronden el 90% amb cabals a partir de 3.000 fins a 12.000 l. L'acoblament de mànega que se subministra amb el depressor permet el muntatge de vàlvules de buit i pressió per limitar les pressions màximes de funcionament de l'equip.