Becker Ibérica de Bombas de Vacío y Compresores, S.A. - Bombes de buit

Becker Serie X

Bombes de buit: no precisen oli per funcionar

Fotografia de Bombes de buit
El seu senzill disseny, amb només un eix i transmissió directa, fa d'aquestes bombes combinades aparells robusts i de llarga vida útil, amb baixos costos de servei i de manteniment. Aquestes bombes no precisen oli per funcionar i les diferents càmeres de treball estan separades per robustes paletes. Les vàlvules de regulació i els filtres d'aspiració estan integrats en les mateixes bombes; admeten el muntatge d'altres accessoris sense cap problema. L'enfriador d'aire impulsat, que també ve integrat, garanteix que es tindrà una temperatura molt baixa en l'aire impulsat. La seva tapa compacta permet baixos nivells de soroll i reduïda radiació tèrmica. Les bombes combinades de buit i pressió estan dotades a més d'una segona aspiració. Aquesta permet, a alts cabals d'aire impulsat, ajustos pràcticament independents del costat d'aspiració i del costat d'impulsió. La segona aspiració pot igualment utilitzar-se com a segon subministrament d'aire aspirat a petits nivells de depressió. Aquestes bombes de buit poden demanar-se amb sistemes opcionals contra la corrosió, la qual cosa permet el seu ús també en aplicacions d'aspiració d'aire humit.

Sèrie X:

Amb aquesta solució especial (d'acord amb l'aplicació), Becker completa la seva família de productes T i la sèrie compacta X 4.10 DV - X 4.40 DSK.

Equipades amb paletes, les bombes rotatives X de funcionament en sec destaquen per la seva alta resistència a l'abrasió i, amb això, per la seva extremadament llarga vida útil. ja que al no haver-hi amb prou feines fricció tampoc es genera pols, els equips de la sèrie X són perfectament adequats per a treballs de precisió en càmeres blanques.

- Ràpida, neta i silenciosa.- 100% sense oli

- Sense vibracions.

- Desgast mínim.

- Estalvi d'energia.

- Fiabilitat i llarga vida útil.

- 20.000 hores de treball lliures de manteniment.