Montcada Artículos Técnicos, S.L. (Trucking) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Montcada Artículos Técnicos, S.L. (Trucking)
Garrigues, 6 - Pol. Ind. Can Nadal
08185 Lliçà de Vall (Barcelona) Espanya
☎:  +34‑935624450  
🖷:  +34‑935624541
w:  www.montcada.com
Vendes de recanvi de vehicle industrial. Seients per al vehicle professional.

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Montcada Artículos Técnicos, S.L. (Trucking)

Montcada Articles Tècnics, SL està present en el sector del vehicle professional des de 1994.
La llarga trajectòria dels seus professionals ha permès en poc temps convertir-se en empresa de referència d'una àmplia gamma de components pel vehí­cul industrial.
En les seves instal·lacions de Parets del Vallés a Barcelona, de Massanassa a València i de Coslada a Madrid, ofereix un servei ràpid i eficaç per satisfer totes les necessitats del professional.

En el 2005, Muntada es llança al mercat del subministrament industrial distribuint les millors marques del sector quant a vestuari laboral, calçat de seguretat i equips de protecció industrial, oferint les màximes garanties de qualitat i seguretat, conforme a les normatives europees. A més, s'introdueix al mercat del subministrament industrial amb el ressort de gas per a aplicacions diverses com a maquinària, lliteres, mobles,... i la racorería per a tractament d'aigua i líquids alimentaris.

L'any 2008 apareix una nova família de producte, reclam i regal publicitari. Als nostres catàlegs trobarà tot l'imaginable per a la seva empresa, com diu el nostre eslògan, per fer-se veure i donar-se a conèixer.