Belgicast Internaticional, S.L. - Grupo Tyco-Valves - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Belgicast Internaticional, S.L. - Grupo Tyco-Valves
Barrio Zabalondo, 31
48100 Mungia (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑944889100   +34‑944889106  
🖷:  +34‑944889130
w:  www.belgicast.eu
Fabricant de vàlvules

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

En 1957 Belgicast comença la seva marxa en la fabricació de vàlvules per a la indústria naval, fins a l'arribada de la crisi del petroli al començament dels 80, provocant el tancament de nombroses empreses. És llavors quan Belgicast diversifica la seva gamma de productes, centrant-se en un mercat que para aquell llavors no era tan conegut, l'aigua. Així es creo la vàlvula de comporta de tancament elàstic per a la canalització d'aigua potable. Gràcies al seu innovador disseny, Belgicast ha collit grans èxits i dau a conèixer la seva marca i productes a tot el món, i va anar en 1995 quan va entrar a formar part del grup Tyco.

La comporta de tancament elàstic és avui després d'anys de perfeccionament tècnic, un producte essencial per a una canalització d'aigües de qualitat, segura i duradora.
Així mateix, cal destacar, la completa gamma d'accessoris que abasta des de bridas i unions universals fins a preses en càrrega, totes elles disponibles per als diferents tipus de canonada.
L'esforç realitzat en el desenvolupament de vàlvules de papallona i retencions ha permès a Belgicast consolidar-se en mercats abans llunyans com a dessalació o aire condicionat.