Ayerbe Industrial de Motores, S.A. - Grups electrògens

Ayerbe

Generadors insonoritzats: adaptats a les energies renovables

Fotografia de Generadors insonoritzats

El fabricant de grups electrògens Ayerbe Industrial de Motors, S. a. compta amb una línia de generadors insonoritzats de 3.000 i 1.500 rpm refrigerats per aire i per aigua adaptats per a la gestió de sistemes de producció d'energia combinada.

Ayerbe Industrial porta tres anys desenvolupant generadors adaptats a les energies renovables i inclou com a opció un quadre de control que permet tant la visualització de tots els paràmetres del grup així com de la instal·lació ja que en aquest tipus d'instal·lacions es necessita disposar de les dades al moment. Aquestes opcions permeten donar ordres via telefònica, per senyal directe o igualment controlar les dades per mitjà d'ordinador.

El grup electrògen és un element de recolzo en qualsevol tipus d'instal·lació autònoma. També pot actuar com a element de seguretat en els horts solars mantenint sempre una línia separada per a control d'alarmes i càmeres de vigilància.

En la política de les energies renovables està l'aplicació de la normativa de contaminació acústica 2000/14/CEE dels generadors que recolzen les seves instal·lacions. En aquesta línia, els grups electrògens Ayerbe obtenen un nivell sonor proper a 88 dB en potència acústica i a 64 dB de pressió sonora. Aquests resultats s'han obtingut combinant el disseny de les cabines i la conducció interna de l'aire emetent un nivell sonor dels més reduïts al mercat europeu. En la selecció del grup electrògen és important conèixer l'emissió de soroll, la potència i les hores diàries de funcionament per així poder aconseguir el rendiment òptim de la instal·lació.