Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Presentación oficial de las XIII Jornadas Anuales de Tecnología Sin Zanja

Presentació oficial de les XIII Jornades Anuals de Tecnologia Sense Rasa

18/06/2012

18 de juny de 2012

Javier Ybarra, director de Planificació d'Emasagra, ha presentat oficialment en Tecma 2012, les XIII Jornades Internacionals de Tecnologia Sense Rasa. La ciutat de Granada acollirà els dies 18 i 19 d'octubre la celebració d'aquesta tretzena edició amb el lema ‘Per un futur sostenible’, un atractiu programa de conferències i taules rodones amb les tecnologies d'última generació, les millors solucions i aplicacions a casos reals.

Tecma 2012 ha servit de plataforma de llançament d'aquestes Jornades Anuals de Tecnologia Sense Rasa que la IbSTT organitza en col·laboració amb alguna de les seves empreses associades en diferents ciutats espanyoles. Punt de referència del sector i cita anual de la Tecnologia Sense Rasa a Espanya des de fa 15 anys, una ocasió única per conèixer, donar-se a conèixer i potenciar negoci i networking internacional.

Emasagra centra la seva activitat en els serveis del cicle integral de l'aigua a Granada i la seva àrea metropolitana, amb una Política de Qualitat i Medi ambient que reforça la millora del servei per satisfer als clients, al mateix temps que accentua la importància del respecte al medi ambient i una gestió basada en la millora contínua i el foment de la innovació.

IbSTT, que agrupa a Espanya les principals empreses en Tecnologia Sense Rasa, promou un desenvolupament sostenible de les ciutats mitjançant l'ús de les Tecnologies Sense Rasa, Tecnologies No Dig, Trenchless Technology aprovades per l'ONU (Agenda 21. Cap.34) com a tecnologies ecològicament racionals i mediambientalment sostenibles.

Presentació oficial de les XIII Jornades Anuals de Tecnologia Sense Rasa
Presentació oficial de les XIII Jornades Anuals de Tecnologia Sense Rasa.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Ibérica de Tecnología sin Zanja

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades