Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Smagua 2012 abre sus puertas convertida en la referencia del sector hídrico

Smagua 2012 obre les seves portes convertida en la referència del sector hídric

05/03/2012

5 de març de 2012

El Saló Internacional de l'Aigua i del Reg, Smagua, obre les portes de la seva vintena edició. La cita, posicionada com el certamen de referència del mercat hídric europeu, representa una plataforma sectorial de primer nivell, en la qual es donen cita les empreses més rellevants en matèria d'aigua.

El certamen té lloc des del 6 i fins al 9 de març, amb una aposta absoluta i directa per aportar solucions al sector. Smagua 2012 compta amb una superfície de prop de 55.000 metres quadrats distribuïts en els pavellons 3, 4, 5 i 6 i un total d'1.037 signatures expositores, que representen a 40 països dels cinc continents.

Smagua està considerada com el centre del segment hidràulic i fins als pavellons de Fira de Saragossa arriben les empreses més capdavanteres i desenvolupades d'aquest mercat, que compta amb un gran potencial en el plànol internacional.

En definitiva, durant quatre jornades, el saló serveix per marcar tendències i contribueix a generar un fòrum de reunió per marcar les línies mestres dels desenvolupaments tècnics en matèria de gestió hidràulica.

Empreses o entitats relacionades

Smagua - Feria de Zaragoza

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades