Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ayerbe recibe el premio Joven Empresario de Álava

Ayerbe rep el premi Jove Empresari d'Àlaba

13/01/2012

13 de gener de 2012

Els germans Adrián i Luis Martínez de Barnús, de Ayerbe Industrial de Motors, han rebut el premi ‘Jove Empresari d'Àlaba 2011’ en la categoria d'empresa familiar, per la seva trajectòria al capdavant de l'empresa de Vitòria. El guardó els va ser lliurat en la gala anual que organitza l'Associació de Joves Empresaris d'Àlaba, AJEBASK.

Amb aquest premi es tracta de reconèixer l'esforç i la iniciativa d'aquelles persones de menys de 40 anys que estan dirigint la seva pròpia empresa, i que estan contribuint a la generació de riquesa i a la creació d'ocupació. La desena edició d'aquest premi va tenir com a protagonistes a joves que durant l'any 2.011 van destacar en diferents sectors de l'economia alabesa.

Imagen

El guardó a l'empresa familiar, una escultura de l'artista alabès JC Cárdenas va ser lliurat per l'Alcalde de Vitòria, Javier Maroto, el Diputat General d'Àlaba, Javier d'Andrés, i el president de Juntes Generals d'Àlaba, Juan Antonio Zárate, els qui van compartir l'acte juntament amb més de 250 convidats que es van unir en aquest homenatge dirigit als joves empresaris alabesos.

Empreses o entitats relacionades

Ayerbe Industrial de Motores, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades