Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ayerbe entra en el mercado de energías renovables

Ayerbe entra al mercat d'energies renovables

13/12/2011

13 de desembre de 2011

Ayerbe presenta la seva nova línia de grups carrozados especials fins a 20 KVA. La demanda del mercat d'energies renovables i telecomunicacions va animar a Ayerbe a desenvolupar aquesta nova gamma.

Aquests grups estan formats per tres elements bàsics:

  • Un grup electrògen dièsel d'1.500 rpm des de 5 fins a 20 kVa, amb dipòsit de 180 litres.
  • Un sistema de bateries compost per un mínim de 6 elements de 2 V, fins a un màxim d'1.000 A a 24 V.
  • Un inversor carregador per a la transformació de corrent continu (12/24V) a alterna (230 V).
Tota la gamma admet grups amb refrigeració d'aire, oli, o aigua, així com versions especials de monofásicas pures i amb regulació AVR...
Tota la gamma admet grups amb refrigeració d'aire, oli, o aigua, així com versions especials de monofásicas pures i amb regulació AVR.

Aquests elements s'integren dins de la cabina, interconnectats entre ells, de manera que si la potència demandada és inferior a 2 kW funciona directament amb la força del sistema de bateries i si és superior automàticament realitza la commutació i s'obté la força directament del generador.

Beneficis del producte:

  • Reducció del consum per l'eliminació d'hores de treball del generador.
  • En l'obra civil no és necessària la fabricació de caseta de formigó prefabricada.
  • S'elimina el dipòsit nodrissa addicional ja que va integrat a la base del grup.
  • Senzillesa en la col·locació

Així mateix està predisposat per a la col·locació d'una estructura superior, que permet la col·locació d'un màxim de 4 plaques fotovoltaiques.

Tota la gamma admet grups amb refrigeració d'aire, oli, o aigua, així com versions especials de monofásicas pures i amb regulació AVR.

La crisi del mercat de la construcció ha provocat una important disminució de les vendes de grups electrògens d'1.500 rpm a nivell nacional i aquesta conjuntura ha animat a Ayerbe Industrial a la fabricació de productes especials dirigits a sectors menys afectats per la crisi com les energies renovables i telecomunicacions.

Empreses o entitats relacionades

Ayerbe Industrial de Motores, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades