Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ayerbe, presente en la feria Batimat Paris

Ayerbe, present en la fira Batimat Paris

21/11/2011

21 de novembre de 2011

El fabricant de grups electrògens Ayerbe Industrial de Motors S. a. va participar per setena vegada consecutiva en la fira internacional Batimat celebrada a París del 7 a l'11 de novembre d'aquest any.

Considerada com la fira més important de la construcció a Europa, professionals de tot el món es reuneixen en aquest esdeveniment bianual, punt de partida per als fabricants que desitgin engegar les seves innovacions. Les primeres dades llancen una assistència de 420.000 visitants dels quals s'ha comptabilitzat un 25% estrangers de 172 països, amb un numero de stands que va aconseguir els 2.310 expositors.

L'empresa Ayerbe Industrial està ben posicionada al mercat francès on compta amb 9 delegats que cobreixen tot el territori gal. L'exportació d'aquest any arribés al 30% del volum total de les vendes d'aquest fabricant alabès que ja està present en 52 països.

Imagen

Els nous grups electrògens insonoritzats proveïts de motorització Iveco juntament amb les noves insonoritzacions en gasolina i els grups dirigits a energies alternatives han estat les principals novetats presentades per aquesta empresa.

Davant la dura crisi nacional del sector industrial i de la construcció Ayerbe està augmentant la seva inversió i esforç al mercat exterior. El proper mes de març participés en la fira de Colònia Koln Messe i a la fi de maig estarà present en la fira M&T Expo 2012 a Brasil.

Empreses o entitats relacionades

Ayerbe Industrial de Motores, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades