Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las representadas de Maquinaria Internacional participan en la EMO 2011

Les representades de Maquinària Internacional participen en l'EMO 2011

13/10/2011

13 d'octubre de 2011

Les representades de Maquinària Internacional, les marques italianes CMS i Gnutti i Sala, no van faltar a la cita de l'EMO Hannover.

CMS va presentar les últimes innovacions tecnològiques en fresadores de 5 eixos d'alta velocitat per mecanitzat de peces d'aeronàutica, nàutica, automoció, models, prototips, motlles d'alumini, mecanitzat de pales d'energia eòlica, etc. En el stand de CMS es van poder veure múltiples aplicacions sobre mecanitzat de fibra de carboni, mecanitzat de fibra de vidre, mecanitzat d'alumini, mecanitzat de niu d'abella, mecanitzat de resines epoxy i poliuretà, mecanitzat de composites, mecanitzat de poliestirè expandit, mecanitzat d'escuma de poliuretà, mecanitzat de panells sándwich, mecanitzat de pells d'alumini, mecanitzat de plàstics reforçats, mecanitzat de xapes corbades i mecanitzat de xapa individual i xapa apilada en paquet. Les fresadores que CMS va exposar tenien uns avanços de 85 metres per minut i capçals de 24.000 rpm.

Stand de CMS en l'EMO 2011
Stand de CMS en l'EMO 2011.
Per la seva banda, Gnutti Transfer va presentar les últimes novetats tecnològiques en màquines transfer flexibles per a la fabricació de components d'automoció, components hidràulics i pneumàtics, components per a conducció d'aigua, gas, calefacció, aire condicionat, peces per al sector mèdic, etc. Gnutti disposa de màquines per al mecanitzat de peces en alta sèrie a partir de barra i a partir de peça forjada i fosa. També va exposar aplicacions realitzades per a fabricació de panys, bombillos, ràcords, fittings, vàlvules, connectors, unions, peces d'automòbil, peces de compressor, bombes, etc.
Gnutti va exposar en el seu stand aplicacions realitzades amb les seves màquines transfer flexibles
Gnutti va exposar en el seu stand aplicacions realitzades amb les seves màquines transfer flexibles.
Sala és una empresa italiana especialista en transfer per a peces de decoletaje. Els seus torns multimandriles de 2, 4 o 6 mandriles verticals i contraposades estan indicats per al tornejat complet de peces de precisió produïts des de barra, tub, bobina o des de semielaborados com estampats o fosos. La seva estructura és rígida i compacta que integra tots els components i el quadre elèctric.
Stand en l'EMO 2011 de la companyia italiana Sala
Stand en l'EMO 2011 de la companyia italiana Sala.

Empreses o entitats relacionades

Chiron Iberia, S.A.U.
Maquinaria Internacional 2006, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades