Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las representadas de Maquinaria Internacional, en la EMO 2011
CMS, Hawema i Gnutti acudeixen a la cita imprescindible de la màquina-eina europea

Les representades de Maquinària Internacional, en l'EMO 2011

Redacció Interempresas14/07/2011

14 de juliol de 2011

Maquinària Internacional és una empresa especialitzada en enginyeria de sistemes de fabricació per al sector aeronàutic, automoció i empreses auxiliars. Desenvolupa solucionis clau en mà amb processos integrats per al mecanitzat de composites, aliatges lleugers, resines, llautons i acers. Les seves marques representades, les italianes CMS i Gnutti i l'alemanya Hawema-Haller, no faltaran a la cita del 19 al 24 de setembre a Hannover.

CMS presentarà en l'EMO d'Hannover (pavelló 13, stand B39) les últimes innovacions tecnològiques en fresadores de 5 eixos d'alta velocitat per mecanitzat de peces d'aeronàutica, nàutica, automoció, models, prototips, motlles d'alumini, mecanitzat de pales d'energia eòlica, etc. En el stand de CMS es podran veure múltiples aplicacions sobre mecanitzat de fibra de carboni, mecanitzat de fibra de vidre, mecanitzat d'alumini, mecanitzat de niu d'abella, mecanitzat de resines epoxy i poliuretà, mecanitzat de composites, mecanitzat de poliestirè expandit, mecanitzat d'escuma de poliuretà, mecanitzat de panells sándwich, mecanitzat de pells d'alumini, mecanitzat de plàstics reforçats, mecanitzat de xapes corbades i mecanitzat de xapa individual i xapa apilada en paquet.

Les fresadores que CMS exposa van a tenir uns avanços de 85 metres per minut i capçals de 24.000 rpm. CMS disposa de màquines de fins a 60 metres en l'eix X, 10 metres en I i 5,8 en l'eix Z.

En el stand de CMS es podran veure múltiples aplicacions sobre mecanitzat de fibra de carboni
En el stand de CMS es podran veure múltiples aplicacions sobre mecanitzat de fibra de carboni.

Per la seva banda, Gnutti Transfer (pavelló 17, stand C66), presentarà les últimes novetats tecnològiques en màquines transfer flexibles per a la fabricació de components d'automoció, components hidràulics i pneumàtics, components per a conducció d'aigua, gas, calefacció, aire condicionat, peces per al sector mèdic, etc. Gnutti disposa de màquines per al mecanitzat de peces en alta sèrie a partir de barra i a partir de peça forjada i fosa. També exposarà aplicacions realitzades per a fabricació de panys, bombillos, ràcords, fittings, vàlvules, connectors, unions, peces d'automòbil, peces de compressor, bombes, etc.

Equips transfer flexibles de Gnutti Transfer
Equips transfer flexibles de Gnutti Transfer.
Hawema Werkzeugschleifmaschinen GmbH (Alemanya) presentarà en el pavelló 6, stand F12 l'última tecnologia de rectificadores de 5 eixos específiques per a la fabricació d'eines d'alta precisió. Les rectificadores Hawemat –Haller destaquen per l'alta precisió de rectificat i la rapidesa a la programació. L'alta precisió s'aconsegueix gràcies a l'estructura de granit amb baixa dilatació tèrmica i alta robustesa i regles òptiques d'Heidenhain. La rapidesa a l'hora de programar s'aconsegueix gràcies al programari específic per a fabricació d'eines www.numroto.com
L'alta precisió de les rectificadores Hawema s'aconsegueix gràcies a l'estructura de granit amb baixa dilatació tèrmica
L'alta precisió de les rectificadores Hawema s'aconsegueix gràcies a l'estructura de granit amb baixa dilatació tèrmica.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria Internacional 2006, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades