Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schneider Electric presenta sus soluciones de eficiencia energética en Smagua 2010
Les seves propostes es basen en l'arrencada i control de motors, la supervisió de plantes de tractament i bombament i la implantació de solucions d'eficiència energètica

Schneider Electric presenta les seves solucions d'eficiència energètica a Smagua 2010

Redacció Interempreses12/02/2010
Schneider Electric, especialista global en gestió de l'energia, presentarà les seves solucions per a la gestió i tractament d'aigua a la fira Smagua, que se celebrarà a Saragossa del 2 al 5 de març. L'estand de la companyia estarà ubicat al Pavelló 2, carrers DE del recinte Fira Saragossa.

L'empresa presentarà solucions integrals per al sector de l'aigua, basades en la gestió i el control de l'energia, l'optimització de processos i les solucions de bombament. Centrant-se en l'arrencada i control de motors en mitjana i baixa tensió, en la supervisió de plantes de tractament i bombament d'aigua i en la implantació de solucions d'eficiència energètica.

Okken iCCMP
Okken iCCMP.

A l'estand de Schneider Electric es mostraran les solucions Okken per a l'optimització de l'eficiència energètica. El Okken Motorsys iCCMP és el nou centre de control de motors i potència intel ligent per a processos continus i crítics de Schneider Electric. Aquestes solucions garanteixen l'operativitat de les instal·lacions, augmenten la fiabilitat de la producció, redueixen els costos i permeten estalviar energia millorant la competitivitat.

Una altra de les propostes de l'empresa serà el Motorpack S3, uns arrencadors seqüencials de motors de mitjana tensió que compten amb altes prestacions. Amb un sol arrencador és possible posar en marxa múltiples motors amb una solució compacta i integrada. Alguns dels beneficis d'aquesta solució radiquen en l'arrencada i l'atur seqüencial de 3 o més motors amb una seguretat del 100% i en la reducció del cost dels arrencadors entre un 25% i un 65% per motor, depenent de l'aplicació i del nombre de motors.

Schneider Electric també exposarà la protecció SEPAM aplicada al sector de l'aigua, que garanteix la màxima seguretat per a les subestacions de mitjana tensió. La comunicació de tota la informació es realitza directament en medi físic Ethernet.

NPO5 Solucions aigua
NPO5 Solucions aigua.

Els variadors de velocitat també tindran el seu espai a l'estand. En concret, es mostrarà l'altiu 61 Plus. constitueix una solució que abasta des de 90 fins 800 kW. Entre les seves principals característiques, destaca la flexibilitat per als requisits de control, aplicació, programació i comunicació, el sistema de refrigeració provat i homologat amb optimitzat flux d'aire que li confereix una gran fiabilitat i el seu senzill manteniment.

Paral·lelament, responsables de la companyia faran una sèrie de ponències durant la celebració de Smagua. Les temàtiques d'aquestes presentacions giraran al voltant de l'eficiència i innovació en la gestió de motors, a l'ús de variadors de velocitat de mitja i baixa tensió en instal·lacions de bombament, als estalvis immediats en plantes de tractament de l'aigua amb els nous serveis de Eficiència Energètica i la solució implementada en la dessalinitzadora de Torrevella (Alacant).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSmagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

¿Ozono o cloro?

Los expertos de Salher abordan las particularidades de cada tecnología de potabilización de agua

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis