Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Baumer presenta el transmisor de presión universal PBSN en Smagua 2010
Pavelló 2, estand 08-09

Baumer presenta el transmissor de pressió universal PBSN a Smagua 2010

Redacció Interempreses05/02/2010

5 febrer 2010

Amb el nou transmissor de pressió PBSN, Baumer presenta una nova sèrie universal de dispositius de mesura de pressió, el sistema de muntatge modular ofereix una gran flexibilitat per adaptar-se a les necessitats de l'usuari i la seva aplicació. El sensor es basa en la tecnologia Transbar amb una cèl·lula de mesura feta d'una gruixuda capa de ceràmica, pel que és apropiada per al seu ús amb mitjans agressius. Es pot configurar fàcilment amb el FlexProgrammer.
Els transmissors de pressió de la sèrie PBSN es munten modularment i es poden ajustar de manera flexible als requeriments de les diferents aplicacions dels clients. Això garanteix que per a cada aplicació amb Medicon de pressió es troba una solució exacta, fiable i econòmica. Les cèl lules de mesura basades en la tecnologia Transbar són apropiades tant per la pressió absoluta com relativa i cobreixen un camp de mesura de 0 a 1 bar fins 0-600 bar. La seva precisió estàndard es troba en el 0,7%, o opcionalment el 0,5% de l'interval de mesura.

En la tecnologia de capes gruixudes s'utilitza ceràmica com a material de suport de les cèl lules que mesuren la pressió. Aquest material és químicament neutral i compatible amb la majoria dels mitjans, fins i tot els altament agressius. A més aquestes cèl lules de mesura es caracteritzen tant per la seva excel lent estabilitat a llarg termini com per la seva bona capacitat de mesura en termes de linealitat i histèresi.

A més d'un senyal de sortida de 4... 20 mA hi ha a disposició diversos senyals de sortida de tensió així com totes les connexions elèctriques més habituals. Els transmissors es subministren ja programats segons els requeriments desitjats pel client, però poden ser reconfigurats fàcilment amb el FlexProgrammer 9701, una eina de configuració portàtil. El PBSN es pot subministrar amb diferents connexions de processos d'acer inoxidable. Fins i tot per la junta anular hi ha una àmplia selecció (NBR, EPDM, FKM, FFKM, CR entre d'altres).

El PBSN està allotjat en una carcassa d'acer inoxidable amb classe de protecció IP65, alternativament amb IP67 dependent de la connexió elèctrica. És resistent a l'abrasió i als productes químics i és apropiat per a nombroses aplicacions industrials en l'àrea de la pneumàtica, química i petroquímica, així com per a la producció d'energia, el sector HVAC i la indústria automobilística.

Transmissor de pressió PBSN de Baumer
Transmissor de pressió PBSN de Baumer.

Instruments per a mesura a altes temperatures i en zones amb perill d'explosió

Baumer Bourdon-Haenni, filial espanyola de la suïssa Baumer, intensifica els seus esforços en el mercat del tractament d'aigües, especialment instal·lacions que manipulen aigües residuals, potables i objecte de dessalatge. Una cosa que corrobora Emilio Martínez, country manager per a Espanya i Portugal. "Fites com la dessaladora de Chennai amb Befesa, una planta de Turquia amb Telvent, la instal lació de Almanzora amb Abengoa, i altres amb Degremont, per citar alguns exemples, ens han situat com experts en les aplicacions dels diferents elements de control i alarma ", argumenta. A aquest efecte, i en el marc del certamen Smagua, la companyia mostra al professional la seva gamma FlexLevel Switch juntament amb els nous transmissors de pressió de la sèrie PB. Una línia d'equips per a mesura i detecció de nivells en tot tipus de líquids i sòlids.

Smagua alberga els equips de mesura i detecció de nivells per a materials sòlids i líquids FlexLevel Switch, de Baumer
Smagua alberga els equips de mesura i detecció de nivells per a materials sòlids i líquids FlexLevel Switch, de Baumer.

La línia FlexLevel Switch, present a Smagua 2010, es comercialitza en tres versions diferents: general, amb separador tèrmic i per a zones amb risc d'explosió (Atex). La versió estàndard de l'FlexLevel Switch 4401 Baumer consisteix en un interruptor de nivell higiènic, susceptible d'aplicar en processos que arriben temperatures de fins a 180 º C. Tots els components que entren en contacte amb el medi a mesurar, són d'acer inoxidable o Peek termoplàstic, resistents a l'àcid i aprovats per la Food and Drug Administration (FDA). L'interruptor de nivell d'ompliment compleix els requisits de l'European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG), pel que està preparat per a l'homologació 3A. Per tant, aquest instrument és susceptible d'ús en la indústria alimentària i de begudes. Defecte de fàbrica i sense ajustaments posteriors, el FlexLevel Switch detecta el nivell de líquids, mitjans viscosos i fins i tot substàncies seques. L'ajust cal, ja que aquest instrument es pot connectar al PC i configurar amb ajuda del FlexProgrammer 9701. El dispositiu també disposa d'una versió Atex per a les zones de perill 0,1 i 2.

El FlexLevel Switch detecta el nivell de líquids, mitjans viscosos i fins i tot substàncies seques

La versió amb separador tèrmic es caracteritza per la seva peça de connexió lliscant. Així, aquest interruptor higiènic pot efectuar tasques de mesura en processos sotmesos a temperatures de fins a 200 º C. Es tracta d'una peça de connexió opcional, disponible en 100 i 250 mm de llarg, que serveix de guia de refredament en processos a altes temperatures (rangs que van d'-40 º C fins a 200 º C, o prolongació en diverses variants d'instal lació. Com colofó, Baumer també ofereix el seu interruptor pensat per a tasques en entorns gasosos pols i brutícia. Amb ell, es pot detectar el nivell d'ompliment de líquids i sòlids, de forma segura, fins i tot en zones amb perill d'explosió, segons la normativa ATEX. Aquesta cobreix els espais de perill 0, 1 i 2, així com les zones 20, 21 i 22. En aquest cas, el dispositiu Flex Level Switch també es pot configurar amb l'ordinador a través del Flex Programmer, com ja passava amb la versió anterior, proveïda de separador tèrmic.

Empreses o entitats relacionades

Baumer Automación Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSmagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

¿Ozono o cloro?

Los expertos de Salher abordan las particularidades de cada tecnología de potabilización de agua

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis