Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ayerbe, presente en la ‘Foire de la Campaigne’

Ayerbe, present a la 'Foire de la Campaign'

23/11/2009

23 novembre 2009

El fabricant de grups electrògens Ayerbe Industrial de Motors, SA . ha participat en la 'Foire de la Campaign', celebrada a Lille, capital de la regió francesa de Nord-Pas-de Calais, entre el 23 i el 25 d'octubre.

El distribuïdor Ayerbe més important de la zona, Societé JF, va organitzar aquest esdeveniment, aconseguint una alta assistència del sector industrial i agrícola de la regió. Els grups electrògens Ayerbe dièsel amb els motors Yanmar i els KT proveïts de motors Kiotsu juntament amb la nova línia de motobombes van ser molt sol • licitats pels visitants.

El distribuïdor Ayerbe més important de la zona, Societé JF, va organitzar l'esdeveniment...
El distribuïdor Ayerbe més important de la zona, Societé JF, va organitzar l'esdeveniment, aconseguint una alta assistència del sector industrial i agrícola de la regió.
La societat Ayerbe, que acaba d'exposar en Batimat, fira número 1 en el sector de la construcció europea, ha assolit un bon posicionament a França on compta amb un equip de 8 representants que cobreixen el territori del país veí. La gamma de grups electrògens insonoritzats recentment desenvolupada ha estat molt ben acollida en el sector dels subministraments industrials francesos.

Empreses o entitats relacionades

Ayerbe Industrial de Motores, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades